Boer Olke vond zijn grote liefde niet tijdens zijn Boer Zoekt Vrouw-avontuur, maar wel dankzij één van de geschreven brieven. De Amerikaanse Karen bleek de ware voor hem te zijn. Helaas mocht het liefdesgeluk niet lang duren. Karen is overleden aan de gevolgen van kanker. 

Borstkanker

Een jaar nadat Olke en Karen een relatie kregen, werd er borstkanker met uitzaaiingen geconstateerd bij de Amerikaanse vrouw. Ondanks de slechte prognose week de Boer Zoekt Vrouw-kandidaat geen moment van haar zijde. Het stel had goede hoop en Karen kwam afgelopen december nog mee naar de Boer Zoekt Vrouw-reünie. "We bekijken het positief, elke dag is er één," zei Karen destijds. 

Overlijden

Maar na haar bezoek aan Nederland, ging het snel slechter met de vriendin van Olke. De behandeling mocht niet meer baten. Afgelopen zaterdagavond is ze thuis ingeslapen. Karen is 47 jaar geworden. De vrouw laat Olke en twee kinderen uit een eerdere relatie achter. "We waren zo blij voor Olke dat Karen in zijn leven kwam. Ze was precies wat Olke zocht in een vrouw, hij bloeide helemaal op. We hebben Karen een aantal keren in Nederland mogen ontmoeten en hebben haar leren kennen als een bijzonder warme en liefdevolle vrouw", zegt Boer zoekt vrouw-presentatrice Yvon Jaspers op de website van het programma.

Morgen in de nieuwe Story: een exclusief interview met boer Olke.


Beeld: NCRV

Roxeanne Hazes is compleet in de wolken na de geboorte van haar eerste zoon Fender Andrew Arnold. Het jongetje kwam precies een week geleden ter wereld en de Hazes-telg kan haar geluk niet op.

Overweldigend

'Het gevoel van opeens moeder zijn is overweldigend en zelfs dat is een understatement', schrijft Roxeanne bij een foto van het geboortekaartje van Fender op Instagram. 'De eerste dagen amper doorgehad dat de wereld gewoon doorgaat met draaien, want alleen onze wereld bestaat even voor mij. Alle clichés zijn ineens waar en er bestaat geen mooier, grootser gevoel dan dit.'

Beste papa

De zangeres prijst haar vriend Erik Zwennes, die 'nu al de beste papa is die er bestaat'. 'Wat een avontuur, dit. Ik huil zoveel, want de gedachte dat onze zoon straks groter wordt en niet meer klein, hulpeloos en alleen maar onze liefde nodig heeft wil ik niet beseffen. Dit overtreft alles wat er ooit in mijn leven is gebeurd.'

 

Deze twee ☀️

Een bericht gedeeld door Erik Zwennes (@erikzwennes) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Sylvie Meis plaatst veel foto’s op social media om zichzelf aan de wereld te laten zien. Dat doet ze vaak in een bikini, badpak of vlot, zomers jurkje.

Zomerfoto

De presentatrice trakteert haar fans nu op een foto waarop te zien is hoe ze flaneert in een wit jurkje. Eén ding valt op: volgens sommigen is ze wat aangekomen. Ze vragen zich dan ook af of dit echt waar is. ‘Ben je wat zwaarder geworden’, klinkt het in de reacties onder de foto’s. Sylvie heeft nog niet gereageerd op de commotie en zal zich er hoogstwaarschijnlijk niet al te druk om maken. Ze ziet er namelijk nog altijd waanzinnig goed uit.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders | Libelle.nl