Boer Olke vond zijn grote liefde niet tijdens zijn Boer Zoekt Vrouw-avontuur, maar wel dankzij één van de geschreven brieven. De Amerikaanse Karen bleek de ware voor hem te zijn. Helaas mocht het liefdesgeluk niet lang duren. Karen is overleden aan de gevolgen van kanker. 

Borstkanker

Een jaar nadat Olke en Karen een relatie kregen, werd er borstkanker met uitzaaiingen geconstateerd bij de Amerikaanse vrouw. Ondanks de slechte prognose week de Boer Zoekt Vrouw-kandidaat geen moment van haar zijde. Het stel had goede hoop en Karen kwam afgelopen december nog mee naar de Boer Zoekt Vrouw-reünie. "We bekijken het positief, elke dag is er één," zei Karen destijds. 

Overlijden

Maar na haar bezoek aan Nederland, ging het snel slechter met de vriendin van Olke. De behandeling mocht niet meer baten. Afgelopen zaterdagavond is ze thuis ingeslapen. Karen is 47 jaar geworden. De vrouw laat Olke en twee kinderen uit een eerdere relatie achter. "We waren zo blij voor Olke dat Karen in zijn leven kwam. Ze was precies wat Olke zocht in een vrouw, hij bloeide helemaal op. We hebben Karen een aantal keren in Nederland mogen ontmoeten en hebben haar leren kennen als een bijzonder warme en liefdevolle vrouw", zegt Boer zoekt vrouw-presentatrice Yvon Jaspers op de website van het programma.

Morgen in de nieuwe Story: een exclusief interview met boer Olke.

Beeld: NCRV

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders