Het zit André Hazes niet mee. Op de Instagram-pagina van Videoland regent het namelijk haatberichten jegens de volkszanger. De streamingdienst kondigde afgelopen donderdag de documentaire aan over Hazes' privéleven, maar het lijkt alsof niet iedereen daar op zit te wachten..

Een hoop reacties zijn gelukkig positief en vooral familie en vrienden van de zanger zijn razend trots. Toch zijn er ook veel negatieve reacties en krijgt André flink wat kritiek over zich heen. 

'Geen behoefte aan deze familie'

'Zijn er serieus mensen die dit willen zien?', schrijft iemand. 'Deze vent, waarom krijgt hij nog een podium?' Een ander zegt zelfs haar abonnement op Videoland per direct op: 'Ongelofelijk @videolandonline schandelig. Ik zeg mijn abonnement per direct op. Wauw wie jullie een podium geven. Vol leugens', schrijft ze. Nog iemand zegt: 'Geen behoefte aan deze familie'. 

Positieve reacties

Gelukkig zijn familie en vrienden razend trots op de volkszanger. Zo zegt mama Rachel: 'Lieve Dré, ik weet als geen ander hoe diep jij hebt gezeten. Soms moet je van ver komen om te beseffen hoe mooi het leven wel kan zijn. Ik ben zo ongelofelijk trots op jou schat wat je overwonnen hebt en hoe je weer in het leven staat. Ik denk dat niemand zich kwetsbaarder op had kunnen stellen door dit allemaal met het publiek te delen. Hou van jou, heel veel'. Ook ex-vrouw Monique Westenberg laat van zich horen. 'Dapper, kwetsbaar, sterk en trots!', schrijft ze onder de post. Daarnaast reageren ook andere collega's uit de showbizz, zoals Leontine Ruiters, Maurice Wijnen en muziekgroep Kriss Kross Amsterdam.

Article continues after the ad

Sarah van Soelen te zien? 

Voor de docuserie - die te zien is vanaf 20 oktober -  is André ruim twee jaar gevolgd met camera's. Het was dan ook dé vraag of Sarah van Soelen - ex-liefje van Hazes - te zien zou zijn in de documentaire. Van Soelen en haar familie werkten namelijk mee aan de serie toen de twee nog een stel waren en zelfs een huis gekocht hadden. Nu de relatie over is heeft ze geen behoefte om zichzelf nog in beeld terug te zien. 

Muzikale comeback 

Naast dat de zanger op televisie te zien is, staat hij vanaf nu ook weer op podia. 'Veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslaving om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijt raken. Ik heb jullie zo gemist en kan niet wachten om mijn comeback te maken. En waar anders zou dat kunnen dan bij Holland Zingt Hazes 2023', aldus André. 'Ik kijk er enorm naar uit om weer te mogen zingen voor het meest trouwe publiek dat er is.'

Bron: Shownieuws, Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.