Begin deze maand werd bekendgemaakt dat Ruud Feltkamp (29) na 12,5 jaar afscheid neemt van GTST, wat (1+1=2) betekende dat zijn personage Noud Alberts op korte termijn zou vertrekken uit Meerdijk. Een moment waar menig fan tegenop zag, maar gisteravond toch écht daar was.

Vorige week donderdag zagen GTST-fans die de soap via Videoland volgen het al gebeuren; gisteravond werd het vertrek van Noud Alberts uitgezonden op RTL4. In de aflevering was te zien hoe het geliefde personage afscheid nam van zijn soapoma Laura Selmhorst (Jette van der Meij) en verschillende vrienden, om vervolgens op het vliegtuig te stappen naar Tokio.

Article continues after the ad

Carrièreswitch

In RTL Boulevard onthulde de acteur onlangs dat hij zich, samen met zijn broer Pim, fulltime gaat richten op hun start-up Cryptohopper. Hiermee helpen de twee beginnende cryptofanaten. ‘Aan de beurskant staat je geld, vervolgens kun je templates aanklikken en dan kan er gehandeld worden’, aldus Ruud.

Emotionele reacties

Hoewel alle soapfans hem veel succes wensen met zijn bedrijf, gaan ze Noud wel ontzettend missen. Op Twitter wordt dan ook bedroefd gereageerd, ook op zijn emotionele afscheid:

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Twitter | Beeld: still uit aflevering