Touriya Haoud woest

Touriya Haoud heeft oorlog met haar Amerikaanse ex-man Greg Vaughan. Het voormalige Hollywoodkoppel zou sinds vorige maand met elkaar in een rechtszaak verwikkeld zijn, verklapt een vriendin van Touriya aan Weekend.

"Touriya en Greg zijn sinds vorige maand met elkaar in een rechtszaak verwikkeld. Greg wil samen met zijn verloofde, Angie Harmon, de volledige voogdij over de kinderen wanneer ze na de zomer naar een andere stad verhuizen. Om dat voor elkaar te krijgen, schildert Greg zijn ex af als een slechte moeder, die nalatig is, omdat ze alleen maar aan het werk is. Touriya is woest!", aldus een vriendin van het model.

Article continues after the ad

Scheiding

Touriya en Greg scheidden in 2014, toen leek alles nog in harmonie te gaan tussen de twee. De voormalige hartsvriendin van Sylvie Meis vertelde meerdere keren dat ze blij was dat ze er op een goede manier uit was gekomen met haar ex, want dat was ook fijn voor hun drie zoontjes.

"Voorop staat dat de kinderen geen last hebben van onze breuk en zo gelukkig mogelijk kunnen opgroeien. Ze worden nooit geconfronteerd met ruzietjes tussen hun ouders. Ze moeten in de liefde blijven geloven", zei ze destijds tegenover AD.

Echter, nu blijken Jathan (12), Cavan (9) en Landan (7) de dupe van hun 'ruzietjes' en worden ze ingezet in een felle strijd, die momenteel wordt uitgevochten in de Amerikaanse rechtbank. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Weekend, AD | Beeld: Peter Smulders