Touriya Haoud woest

Touriya Haoud vertelt in een interview openhartig over haar relatie met haar ex-man Greg Vaughan. De diva klapt uit de school over de jarenlange emotionele en fysieke mishandeling.

De twee verklaarden eerder nog als vrienden uit elkaar te zijn gegaan, maar de vork blijkt iets anders in de steel te zitten. 'Hij kan heel agressief en hardhandig zijn.' De voormalig geliefden zijn nu dan ook in een voogdij-oorlog verwikkeld. 'De eerste drie jaar van ons huwelijk verliepen vrij rustig, maar op een gegeven moment merkte ik dat Greg wel een héél intens karakter heeft. Zo kan hij erg agressief zijn. Dat is niet een enkele keer voorgevallen, maar wel honderd keer. Nee, Greg heeft me niet geslagen, maar hij heeft wel losse handjes. Hij is heel hardhandig geweest door me te duwen of stevig vast te pakken bij mijn arm wanneer hij boos of ergens niet mee eens was. Op die momenten kregen we fikse ruzies.'

Article continues after the ad

Agressief

Na 5 jaar was Touriya er klaar mee, want het werd alleen maar erger en erger. 'Als je steeds weer agressief gedrag vertoont tegen je partner, misbruik maakt van dingen en mij emotioneel en fysiek mishandelt, dan verdwijnt al mijn respect. Op een dag keek ik naar hem en voelde ik gewoon helemaal niks meer.' Haoud en Greg gingen in 2014 uit elkaar, maar probeerden het een jaar daarna nog een keer. Ze hebben drie kinderen samen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show, Weekend | Beeld: Peter Smulders