Touriya Haoud beleefde dit voorjaar een gepassioneerde romance met een ex van Sylvie Meis, de Franse miljonair Guillaume Zarka. Die relatie is voorbij, verklapt Touriya aan Story: ze heeft een nieuwe, tien jaar jongere vlam, met wie ze al droomt van een vierde kindje...  

Op het liefdesfront staat het daarom niet stil voor de fashion- en pr-consultant. ‘Er is één iemand in het bijzonder. Een Europeaan, die sinds een paar maanden in Los Angeles woont. We hebben elkaar op een event ontmoet en hij zit ook in de entertainmentindustrie. Hij is wel tien jaar jonger dan ik, maar ik trek nou eenmaal jonge mannen aan...’

Rustig aan

Touriya doet het bewust rustig aan in de liefde. ‘Ik ben net veertig geworden, dus ik ga mijn tijd niet meer verspillen! Als ik vroeger iemand tegenkwam, stortte ik me meteen, bám, in een affaire. Dat doe ik dus niet meer! Mijn volgende relatie is met de man van mijn leven.’  Touriya scheidde in 2014, na een huwelijk van negen jaar, van Greg Vaughan ‘omdat de liefde op was’. Samen kregen ze drie zoons: Jathan (10), Cavan (7) en Landan (5). Touriya heeft geen spijt van haar beslissing om de vader van haar zoons te verlaten.

Schuldig

‘Het eerste jaar heb ik me er wel schuldig over gevoeld. Daarna niet meer. We kunnen goed met elkaar overweg. De kinderen zijn hartstikke gelukkig. Ze zijn emotioneel ook goed ontwikkeld. Op de een of andere manier hebben ze totaal geen last gehad van de scheiding. De ene week wonen ze bij mij, de andere week bij Greg. Ze weten niet beter,’ vertelt Touriya.

Tweede leg

De sexy brunette sluit niet uit dat ze op een dag aan een tweede leg begint. ‘Ik wil zeker nog een keer trouwen! En als mijn partner een kinderwens heeft, zou ik het ook helemaal niet erg vinden om nog een keer zwanger te worden. Ik ben gek op kinderen!’ Maar eerst is het afwachten welke kant het opgaat met haar laatste verovering. ‘We zitten nu in de fase van elkaar beter leren kennen. Als het serieus wordt, horen jullie dat als eerste,’ zegt ze met een beloftevolle knipoog. Wat betreft haar ruzie met Sylvie kan Touriya kort zijn: ze is niet van plan om nog lijmpogingen te ondernemen. ‘Het hoofdstuk Sylvie is afgesloten voor mij. Sommige mensen blijven voor altijd in je leven, anderen verdwijnen voorgoed.’ 

Lees het hele interview in Story. Editie 45 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders