De mannen van de Toppers doken de afgelopen dagen de sneeuw in. Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger verbleven in Oostenrijk voor de real life soap van Toppers in Concert. 

Avontuur

Vijf dagen geleden begon het avontuur voor de mannen. Gerard plaatste op Instagram veel foto's van hun vakantie. Zo is te zien dat hij zich op de eerste dag al vermaakt met twee piloten: "Wat geweldig. Vandaag mag ik weer een keertje meevliegen in de cockpit." De volgende dag staat hij alweer in de sneeuw om te gaan langlaufen.

Thema Toppers 2018

De mannen geven zelfs nog, gekleed in Tiroler kostuums, een optreden in een Oostenrijkse kroeg weg: "We gaan nog niet naar huis, nog lange niet, nog lange niet!", schrijft Gerard op Instagram. Ze hebben het dus wel héél gezellig. Zouden de mannen alvast inspiratie op doen voor het Toppers thema van volgend jaar? 

 

Groeten uit Oostenrijk!!

Een bericht gedeeld door Toppers in Concert (@toppersinconcert) op

 

 

Als dat maar goed komt! #LangLaufen #GerardJoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

 

 

En we gaan nog niet naar huis. Nog lange niet, nog lange niet! #gerardjoling #Toppers2017

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

 

 

Heerlijk in het zonnetje in de sneeuw! Lekker nog een paar dagen op vakantie in Oostenrijk. #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Beeld: Peter Smulders, Instagram. Bron: Instagram 

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders