Beschuit met blauwe of roze muisjes? Topmodel Romee Strijd en haar echtgenoot Laurens van Leeuwen – zoon van ‘Het Familiediner‘-presentator Bert – hebben dit weekend het geslacht van hun eerste kindje bekendgemaakt aan hun geliefden én hun fans.

'We kunnen niet wachten om onze kleine meid te ontmoeten', schrijft Strijd (24) bij een foto waarop zij en Van Leeuwen (29) een roze wolk uit een op een brandbus lijkende verstuiver schieten.

Eerste kindje

Romee maakte eind mei bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Dat was door haar aandoening alles behalve vanzelfsprekend. De 24-jarige Strijd schreef op Instagram dat ze dankbaar was voor de zwangerschap, nadat ze twee jaar geleden te horen kreeg dat ze PCOS – een aandoening aan de eierstokken – had. PCOS kan invloed hebben op de vruchtbaarheid, waardoor het model vreesde niet zwanger te kunnen worden. 'Ik was er kapot van. Moeder worden en een gezinnetje stichten met Laurens was altijd mijn grote droom', schreef ze bij de prachtige foto.

Geheime bruiloft

Strijd en Van Leeuwen, die inmiddels al tien jaar samen zijn, trouwden in 2018 in het geheim om ‘praktische redenen’ met elkaar. 'Het is gewoon fijn dat je een officiële status samen hebt als je samenwerkt en daarbij de hele wereld over reist', verklaarde het stel destijds tegenover NU.nl.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.