Slecht nieuws voor Gigi Hadid. Het half-Nederlandse topmodel wordt aangeklaagd door Robert O'Neil, een paparazzo-fotograaf die ooit een foto van haar ex-vriend Zayn Malik maakte. Gigi postte de betreffende foto tijdens hun relatie op haar Instagram Stories en dat had ze volgens O'Neil beter niet kunnen doen. Daartoe had ze namelijk geen recht, aldus de fotograaf.

'Gigi was niet gerechtigd om mijn foto te gebruiken en ook heb ik haar als rechthebbende geen toestemming gegeven om dat te doen,' aldus O'Neil. De fotograaf eist excuses van Gigi en wil ook een schadevergoeding hebben voor het onrechtmatig gebruik van zijn beeld. Hij meent recht te hebben 'op tenminste 150.000 dollar'.

Niet de eerste keer

Hadid, die onlangs in Nederland was om de begrafenis van haar Hollandse grootmoeder Ans bij te wonen, heeft nog niet gereageerd op het incident. In 2018 werd ze ook al eens aangeklaagd voor een soortgelijk vergrijp. Daarop reageerde ze destijds via sociale media: 'Ik begrijp dat jullie hiervan leven en ik weet dat dit onderdeel is van mijn beroep, maar er is een grens. We zijn mensen en soms kost het me heel veel moed om met jullie om te gaan, omdat ik verder alleen maar de negatieve kanten zie van jullie aanwezigheid in mijn leven.'

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP | Bron: ANP