Bella Hadid was als tiener vaak jaloers op het figuur van haar oudere zus Gigi. "Ik had altijd brede heupen en ik was stevig." In een interview met InStyle vertelt Bella dat ze haar lichaam nu geaccepteerd heeft. "Ik heb geleerd van ze te houden, maar ik was altijd heel onzeker over mijn heupen, terwijl mijn zus een six-pack had en een atletisch figuur. En ik vond ook dat ik zo'n raar hoofd had."

Inmiddels zou de 21-jarige niets meer aan haar gezicht willen veranderen. "Mensen denken altijd dat ik onder het mes ben gegaan. Maar we kunnen een scan van mijn gezicht doen om het tegendeel te bewijzen. Ik vind het eng om fillers in mijn lippen te doen, ik wil mijn gezicht niet verpesten."

Bella Hadid werd op school vaak gepest. "Ik kan me nog herinneren dat ik uitgelachen werd om hoe ik eruit zag". Dat heeft langetermijngevolgen gehad voor het model. "Ik ben vorig jaar door een depressieve periode gegaan en ik denk dat dat stamt uit mijn jeugd en de pesterijen die ik toen ik jonger was op school heb meegemaakt."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Article continues after the ad

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP | Bron: Nu.nl