Dat Beau van Erven Dorens het nieuwe gezicht wordt van een late night talkshow, klonk veel mensen als muziek in de oren. Toch zal het niks op zijn voorganger gaan lijken volgens RTL-topman Sven Sauvé.

Niet alleen krijgt het programma een andere titel, ook zal het in het algemeen vernieuwd worden. 'Wij willen écht iets anders gaan doen', aldus Sven in een interview met het AD. Hoe het precies vormgegeven zal worden is nog niet duidelijk. Wel weten ze dat ze weg willen van de statische tafel, dus er zullen elementen zijn waardoor af en toe af kan worden geweken van een gesprek.

Niet maar één presentator

Sven vervolgt: 'Jaarlijks 180 afleveringen door één presentator, dat doen we niet meer. Wie Beau elke drie maanden gaat afwisselen, weten we nog niet. Wij hebben intern mensen die ambities hebben op dit vlak, maar alle namen passeren de revue.’ Dat Eva Jinek ook al gevraagd zou zijn, is niet helemaal waar. Maar: geheel uitgesloten is het niet. 'Ik vind het een bijzonder sterke dame. Ik vind Jeroen Pauw ook heel goed. Als we zo’n show kunnen neerzetten, zouden we daar zeker blij mee zijn.'

Beau

Beau zelf ziet een duo-presentatie waarbij binnen de week wordt afgewisseld niet echt zitten. Hij zei eerder al: 'Doe het dan zoals Jinek en Pauw, dus een paar maanden de een en een paar maanden de ander.' Hoe het er dus precies uit gaat komen te zien, dat is nog even gissen.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard | Beeld: ANP