Dolgraag was Toos van der Valk deze zomer bij het huwelijk van haar kleinzoon op Curaçao aanwezig geweest. Maar vanwege corona is de bruiloft een jaar uitgesteld. Geen familiereünie dus, maar de spil van de bekende horecadynastie is allesbehalve eenzaam. Aan Story vertelt ze hoe dat in deze tijd kan.

Krachtige verschijning

Ze is 89 jaar, maar nog altijd is Toos van der Valk een krachtige verschijning wanneer ze haar entree maakt. Vorige week verscheen ze bij de coutureshow van Addy van den Krommenacker in villa Maasdonk in Nuland. Vergezeld door haar schoondochter Sandra van der Valk zei Toos zin te hebben in een avondje plezier. ‘We komen vaak bij Addy,’ vertelt ze aan Story. ‘We hebben in het verleden veel kleding bij hem gekocht. En nu hij sinds een paar jaar zijn salon in Nuland heeft, zijn we vrijwel buren. Dan moet je een beetje naar elkaar omkijken.’ Ook voor de bruiloft van haar kleinzoon was Toos van der Valk al bij Addy geweest om diverse japonnen te kopen.

Goede band

De zoon van haar overleden dochter Carlita en haar ex-schoonzoon, ‘bedrijvendokter’ Joep van den Nieuwenhuyzen, zou deze zomer op Curaçao in het huwelijk zijn getreden. ‘Ik had me erop verheugd, maar vanwege corona is het niet doorgegaan. Het is uitgesteld naar volgend jaar. Ik hoop dat mijn gezondheid het dan toelaat om ernaartoe te vliegen. Ik heb een goede band met mijn kleinkinderen. Ze houden me ook precies op de hoogte van wat er in hun leven speelt. Dus als het even kan, wil ik er graag bij zijn.’

Beeld: Peter Smulders
Dit artikel komt uit Story. Editie 41 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.