Tijdens de eerste aflevering van Adam Zoekt Eva VIPS heeft Tony, beter bekend als Sterretje uit Oh Oh Cherso, ware liefde gevonden bij de 33-jarige Josje. 

Naakt
Tijdens het programma daten BN'ers met 'gewone' Nederlanders. Hartstikke leuk, maar er zit een addertje onder het gras. Iedereen is naakt. De grote, stoere Hagenees geeft aan dat hij na een mislukte verloving en een leven vol feest ook wel klaar is voor wat rustiger vaarwater, hij wil zijn ware Eva vinden en denkt dat dat op het tropische eiland zeker moet lukken. 

Grote mond, klein... 
Hartje! "Ik ging erin met een grote mond, totdat je wankelend op het vlotje staat. Maar vanaf het moment dat ik de eerste Eva ontmoette, gingen alle remmen los en had ik nergens spijt van," vertelt Tony aan het eind van het programma aan presentator Dennis Weening. Overigens, want we zullen niet ontkennen dat we Tony even bekeken hebben, beschikt de DJ niet bepaald over de grootste 'slang' van de jungle. Maar daar zit hij ook niet mee. "Ik ben wie ik ben, what you see is what you get," En daarmee vind Tony het ook helemaal niet eng om zich letterlijk zo bloot te geven. 

Ongemakkelijk
De eerste Eva die hem op het eiland vergezelt is de 28-jarige Sofia. Deze dame heeft spiritualiteit hoog in het vaandel staan en heeft alcohol, feestjes en sigaretten afgezworen. Daarmee lijkt ze recht tegenover de Haagse DJ te staan, bij wie er maar wat graag een borrel in gaat. Sofia wil graag de serieuze kant van Tony leren kennen en is niet van plan om met lege handen weer naar huis te gaan. De dame heeft in ieder geval wel oog voor detail, want de condooms op het nachtkastje zijn haar niet ontgaan. "Ik heb er verder geen intentie mee," voegt ze onschuldig toe. Tony moet er allemaal nog even aan wennen. "Het is ontzettend ongemakkelijk," vertelt Tony aan de camera en dat vat het gevoel dat je als kijker krijgt ook goed samen. 

Ware Eva
De tweede Eva is Josje (33), met wie Tony overduidelijk een betere klik heeft. Ze komt het eiland op met een cadeautje voor de DJ, een knuffel van een hond en daarmee 'prikt ze recht in Tony's hart', zoals hij het zelf ook zegt. Zijn hond Lieke komt voor hem altijd op nummer 1. De grote stoere Tony is er even helemaal stil van. Josje en Tony zitten hélemaal op één lijn en het is dan ook niet verrassend dat Tony aan het eind voor deze blondine kiest. 

Volgende week is het de beurt aan viervoudig Olympisch zwemkampioene Inge de Bruijn. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: RTL/Facebook 

Als je ruimte tekort komt, kun je twee dingen doen: verhuizen of... het huis van de buren erbij kopen, zoals modekoningin Nikkie Plessen heeft gedaan! 

‘Nikkie en Ruben hebben het huis naast hen gekocht,’ aldus onze bron. ‘Het is de bedoeling dat ze dat pand gaan verbouwen, waarna ze hun huidige woning uiteindelijk waarschijnlijk zullen verkopen.’ Het is voor Nikkie belangrijk om in haar geliefde buurtje in Amsterdam-Zuid te blijven wonen – het Vondelpark, waar haar kinderen Jolie (8) en Alain (3) heerlijk kunnen ravotten, zit om de hoek en datzelfde geldt voor haar eigen kledingzaak. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Tien jaar geleden kwam er abrupt een einde aan de tv-carrière van Christine van der Horst. Op een comeback hoeven fans van haar talkshow Nachtsuite echt niet te rekenen. De voormalig presentatrice mijdt de schijnwerpers en dat heeft een droevige reden.

Fans vragen zich af waar ze is gebleven. Christine staat bekend als een vrouw van de wereld. In het verleden woonde ze onder meer in Canada en de Verenigde Staten. Er werd gedacht dat ze een nieuw bestaan had opgebouwd in het buitenland, maar dat blijkt niet het geval. De gewezen belspeldiva woont nog altijd in haar geboorteplaats Zaandam, ontdekte Story. Daar verblijft ze in de woning die ze in 1999 kocht voor € 186.050. Tegenover Story verklaart Christine waarom we haar nooit meer zien: ‘Ik doe niets meer in tv-land. Het was een heel fijne periode in mijn leven, maar die ligt achter mij.’ De reden voor haar teruggetrokken bestaan is een verdrietige. ‘Nog niet zo lang geleden is mijn moeder overleden. Ik wil graag de privacy hebben om dat een plek te geven.’ Het moet een klap zijn voor Christine, die een bijzondere band had met haar moeder. Zo bijzonder dat zij vrijwel altijd samenwoonden. ‘Het was niet zozeer een bewuste keuze om mijn moeder in huis te nemen. Ze is gewoon nooit weggegaan.’ Uiteindelijk verliet de moeder van Christine toch het huis van haar dochter. ‘Mijn moeder is de enige vrouw die pas op haar 81e op zichzelf is gaan wonen,’ vertelde Christine daarover in het programma MAX & Martine.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Marcel Hemelrijk (ANP)