Tijdens de eerste aflevering van Adam Zoekt Eva VIPS heeft Tony, beter bekend als Sterretje uit Oh Oh Cherso, ware liefde gevonden bij de 33-jarige Josje. 

Naakt
Tijdens het programma daten BN'ers met 'gewone' Nederlanders. Hartstikke leuk, maar er zit een addertje onder het gras. Iedereen is naakt. De grote, stoere Hagenees geeft aan dat hij na een mislukte verloving en een leven vol feest ook wel klaar is voor wat rustiger vaarwater, hij wil zijn ware Eva vinden en denkt dat dat op het tropische eiland zeker moet lukken. 

Grote mond, klein... 
Hartje! "Ik ging erin met een grote mond, totdat je wankelend op het vlotje staat. Maar vanaf het moment dat ik de eerste Eva ontmoette, gingen alle remmen los en had ik nergens spijt van," vertelt Tony aan het eind van het programma aan presentator Dennis Weening. Overigens, want we zullen niet ontkennen dat we Tony even bekeken hebben, beschikt de DJ niet bepaald over de grootste 'slang' van de jungle. Maar daar zit hij ook niet mee. "Ik ben wie ik ben, what you see is what you get," En daarmee vind Tony het ook helemaal niet eng om zich letterlijk zo bloot te geven. 

Ongemakkelijk
De eerste Eva die hem op het eiland vergezelt is de 28-jarige Sofia. Deze dame heeft spiritualiteit hoog in het vaandel staan en heeft alcohol, feestjes en sigaretten afgezworen. Daarmee lijkt ze recht tegenover de Haagse DJ te staan, bij wie er maar wat graag een borrel in gaat. Sofia wil graag de serieuze kant van Tony leren kennen en is niet van plan om met lege handen weer naar huis te gaan. De dame heeft in ieder geval wel oog voor detail, want de condooms op het nachtkastje zijn haar niet ontgaan. "Ik heb er verder geen intentie mee," voegt ze onschuldig toe. Tony moet er allemaal nog even aan wennen. "Het is ontzettend ongemakkelijk," vertelt Tony aan de camera en dat vat het gevoel dat je als kijker krijgt ook goed samen. 

Ware Eva
De tweede Eva is Josje (33), met wie Tony overduidelijk een betere klik heeft. Ze komt het eiland op met een cadeautje voor de DJ, een knuffel van een hond en daarmee 'prikt ze recht in Tony's hart', zoals hij het zelf ook zegt. Zijn hond Lieke komt voor hem altijd op nummer 1. De grote stoere Tony is er even helemaal stil van. Josje en Tony zitten hélemaal op één lijn en het is dan ook niet verrassend dat Tony aan het eind voor deze blondine kiest. 

Volgende week is het de beurt aan viervoudig Olympisch zwemkampioene Inge de Bruijn. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: RTL/Facebook 

Nadat zijn vorige relatie was stukgelopen, werd Martijn Fischer (50) snel verliefd op de 21 jaar jongere Ingeborg Helden. Het was liefde op het eerste gezicht en vorig jaar spraken de twee al over samenwonen. Maar Martijn heeft deze plannen nu overboord gegooid. Wel wil hij graag een kind met haar.

Baby voor Martijn Fischer

Martijn, die op dit moment in de bioscoopfilm Gek van Oranje te zien is, heeft wel een andere grote wens. ‘Ik hoop nog een keer vader te worden. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat het ouderschap het mooiste is wat je kan overkomen. Met mijn 
ex-vrouw Eva heb
 ik twee zoontjes van elf en veertien jaar. We hebben co-ouderschap en dat gaat heel goed. Om die reden wil ik ook in Utrecht blijven wonen. In de buurt bij mijn kinderen. Aan hen heb ik ook gevraagd of ze het leuk zouden vinden om nog een broertje of zusje te krijgen. Ik was bang dat ze het gek zouden vinden als hun vader nog een keer papa zou worden. Maar zij staan er helemaal achter.’ 

Lees het hele verhaal in editie 8. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Ferry Maat vertrekt 
voorgoed uit Nederland! Met zijn vrouw Lenny 
gaat hij op Bonaire wonen. De radio-dj volgt hiermee zijn hart. Maar Ferry heeft 
ook gemengde gevoelens, omdat hij zijn 100-jarige moeder moet achterlaten...

Ferry maakt zich wel zorgen om zijn moeder. ‘Mijn zoon redt zich wel met zijn gezin, maar mijn moeder van 100 laat ik ook achter. Voor haar is het moeilijk dat ik vertrek. Even op de koffie komen gaat straks niet meer. Lenny en ik hebben daarom een recreatiewoning gekocht waar we kunnen verblijven als we in Nederland zijn om onder anderen mijn moeder te bezoeken.’