Tommie Christiaan is opnieuw vader geworden. Zijn vriendin Jamie is gisterochtend bevallen van een jongetje. Het is het eerste kind van het stel. 

'Gisterochtend op 29 maart is onze prachtige zoon Bodi in mijn armen ter wereld gekomen,' laat de trotse vader weten via Instagram. 'Thuis, in bad, in een fijne rustige kamer met kaarsjes en met het juiste team om ons heen.' De zanger noemt de geboorte van zijn zoon 'magisch en intens mooi'. Het jongetje heeft de naam Bodi Lío Max gekregen. 

Droom die uitkomt

Tommie complimenteert zijn vriendin. 'Ik ben apetrots op mijn prachtige liefde Jamie, die op zo'n prachtige, sterke manier onze zoon op de wereld heeft gezet. Het was een droom die uit is gekomen en die onze verwachtingen compleet heeft overtroffen.'

Bibian Mentel

De zanger staat ook stil bij Bibian Mentel, die op dezelfde dag overleed. 'Ik stond eergisterernacht buiten maar een heldere hemel te kijken met een prachtige volle maan, terwijl Jamie in bad zat om de weeën op te vangen en er bekroop me een gevoel wat ik niet helemaal kon plaatsen. Dat er iets ging gebeuren was duidelijk, maar dat Bibian tegelijkertijd bezig was haar laatste adem uit te blazen, had ik nooit kunnen bedenken.' Tommie heeft zowel een gebroken als een vervuld hart. 'Ik hoop dat onze zoon, al is het maar een klein beetje, iets heeft mogen vangen van haar spirit en karakter. Want wat was het een prachtig mens.'

Article continues after the ad

Opnieuw verliefd

Tommie Christiaan (34) had nooit verwacht dat hij zo snel na de breuk met Michelle Splietelhof (38) begin september 2018 weer verliefd zou worden. Zeven jaar lang waren ze samen, ze zijn de ouders van dochter Lily (7) en er stond een bruiloft op de planning. Maar plotseling kwam het bericht dat ze hun verloving hadden verbroken. Een paar weken later, bekende Tommie verliefd te zijn op Jamie Dors, die hij bij de musical On Your Feet! had ontmoet. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.