Tommie Christiaan en zijn vriendin Jamie Dors verwachten een tweede kindje. Dat maakt het stel op een leuke wijze bekend op Instagram. 

'Bodi. Wat zit er in mama's buik?', schrijft Tommie bij een foto waar we zoontje Bodi naar de buik van zijn moeder zien staren. 'Een BABY', schreeuwt de acteur het van de daken. 

Twee kindjes onder twee jaar

'Wij zijn super blij om met jullie te delen dat er weer een kleintje op komst is.' Al moet de kleine jongen nog even wennen aan het nieuws. 'Bodi weet nog niet zo goed wat hij ervan moet vinden 😅' Ook mama Jamie is ondanks haar vreugde, ook een beetje gespannen: 'Help, ik heb straks twee kindjes onder de twee jaar. Alle tips & tricks zijn welkom', schrijft ze gekscherend.

Stap maar in het huwelijksbootje

Maar dat is niet het enige leuke nieuws. Ook stapt het stel over niet al te lange tijd in het welbekende huwelijksbootje. Nog een paar daagjes en dan geven wij elkaar het ja woord in de wetenschap dat we ons gezin straks gaan uitbreiden', aldus Christiaan. 

Article continues after the ad

De tekst gaat verder onder de foto. 

Gezinssituatie 

Tommie Christiaan (35) had nooit verwacht dat hij zo snel na de breuk met Michelle Splietelhof begin september 2018 weer verliefd zou worden. Zeven jaar lang waren ze samen, ze zijn de ouders van dochter Lily (7) en er stond een bruiloft op de planning. Maar plotseling kwam het bericht dat ze hun verloving hadden verbroken. Een paar weken later, bekende Tommie verliefd te zijn op Jamie Dors, die hij bij de musical On Your Feet! had ontmoet. Samen kregen ze eind maart 2021 zoontje Bodi Lío. Dit jaar komt daar dus een tweede spruit bij.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.