Tommie Christiaan kijkt enorm uit naar wat 2021 hem gaat brengen. Er staat hem dan ook iets bijzonders te wachten: zijn vriendin Jamie is zwanger en zal over niet al te lange tijd bevallen. De zanger en acteur deelt een foto met zijn hoogzwangere liefde.

'2021. We got this baby,' schrijft hij bij de foto waarop ze allebei met ontbloot bovenlijf te zien zijn. Tommie en Jamie verwachten een jongetje, die zal opgroeien in hun nieuwe woonplaats Waddinxveen. Jamie ervaart haar zwangerschap als het meest bijzondere, krachtige, onzekere, enge en pure wat ze ooit heeft meegemaakt, zo laat ze op Instagram weten.

Article continues after the ad

Blij nieuws

Het stel maakte het blijde nieuws in september wereldkundig. Wanneer ze is uitgerekend is niet bekend.

Opnieuw verliefd

 

Tommie Christiaan (34) had nooit verwacht dat hij zo snel na de breuk met Michelle Splietelhof (38) begin september 2018 weer verliefd zou worden. Zeven jaar lang waren ze samen, ze zijn de ouders van dochter Lily (7) en er stond een bruiloft op de planning. Maar plotseling kwam het bericht dat ze hun verloving hadden verbroken. Een paar weken later, bekende Tommie verliefd te zijn op Jamie Dors, die hij bij de musical On Your Feet! had ontmoet. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.