Hun huwelijk mag dan voltooid verleden tijd zijn, Tom Cruise is razend dat zijn ex Katie Holmes gaat trouwen met zijn vroegere boezemvriend Jamie Foxx. De gefrustreerde acteur probeert hun liefdesgeluk al langer te dwarsbomen.

Op het witte doek mag hij dan uiterst charmant overkomen, privé blijkt Tom Cruise (55) een onmogelijke man. Zo scheidde Mimi Rogers al na drie jaar van hem. De actrice klaagde: ‘Tom is vreselijk. Hij wil altijd de touwtjes in handen hebben.’ Nicole Kidman, die met Tom – na een traumatische miskraam – dochter Isabella en zoon Connor adopteerde, hield het na elf huwelijks-jaren voor gezien. ‘We leefden heel geïsoleerd. Eerst vond ik dat romantisch, maar later realiseerde ik me dat het niet normaal is.’ Tot die conclusie kwam ook actrice Katie Holmes (40), die in 2006 met Tom trouwde. Haar meisjesdroom veranderde snel in een nachtmerrie. ‘Tom is een control freak!’ Na zes jaar huwelijk vluchtte Katie met dochter Suri uit de echtelijke villa. Tom was de wanhoop nabij. Hij smeekte Katie terug te komen, maar dat weigerde ze. Terwijl Tom maar geen blijvend nieuw liefdesgeluk kon vinden, verloor Katie haar hart aan acteur Jamie Foxx (50), nota bene tot dan toe Toms beste vriend! Katie omschreef hun contact als puur vriendschappelijk, waarschijnlijk om ex Tom rustig te houden. Later bleek dat het eisenpakket dat Tom had samengesteld bij de scheiding, daarvan de reden was.

Lees het hele artikel in Story editie 21. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Rob Latour/REX/Shutterstock  (HH)

Chantal Janzen is klaar met alle gebroken nachten en besluit baby Bobby wat kennis bij te brengen. 

Op haar Instagram plaatst ze een foto van Bobby in een draagzak waar ze bij schrijft: 'Hier heb ik ‘m net verteld dat ie het vanaf morgen echt uit z'n hoofd moet laten om iedere dag rond 4.45u z'n luier vol te gooien en daardoor niet meer gaat slapen. Wij mensen kakken overdag, ok? Ok. #zotezienbegrijptiehet'

Veel volgers moeten lachen om de foto en opmerking, maar het nachtelijke verschoon-moment is voor meer mensen herkenbaar. Daar speelt Chantal Janzen handig op in door de tekst onder haar post af te sluiten met: #werommelenallemaalmaarwataanmensen.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, instagram

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP