Tom Arnold is vooral bekend van komische rollen, maar privé valt er momenteel weinig te lachen. Na het stuklopen van zijn vierde huwelijk gaat de Roseanne-acteur zijn Beverly Hills-huis verlaten. Met pijn in het hart: Tom verwelkomde er zijn kinderen, nadat hij jarenlang had gedacht dat hij geen vader kón worden...

In april van hetzelfde jaar ontmoette hij Ashley Groussman, met wie hij in de winter van 2009 trouwde op het paradijselijke eiland Maui in de Amerikaanse staat Hawaï. Op trouwsite Weddingchannel schreef Tom: ‘Ik wist vanaf het eerste moment dat als Ashley verliefd op me zou worden, ik me nooit meer ergens zorgen over hoefde te maken.’ Wat hij wenste, gebeurde ook: zijn droomvrouw werd stapelverliefd op hem. ‘Ik ben de gelukkigste vrouw van de wereld,’ verklaarde zij na hun bruiloft. 

Article continues after the ad

Onvruchtbaar 

Ashley gaf Tom niet alleen veel liefde, ze schonk hem ook zijn zo gewenste gezin. En dat terwijl de acteur dacht dat hij onvruchtbaar was! Tijdens zijn eerdere drie huwelijken bleven zwangerschappen uit, zodat Tom had geconcludeerd dat hij – tot zijn verdriet – geen kinderen kón verwekken. Groot was de verbazing dan ook toen Ashley zwanger bleek, en in april 2013 beviel van zoon Jax. In het Amerikaanse tv-programma The Wendy Williams Show vertelde Tom openhartig over zijn vruchtbaarheidsproblemen en vaderschap. ‘Ik had het opgegeven, dus ik was compleet in shock. Het is een wonder!’ Toen Ashley in december 2015 beviel van dochter Quinn was Tom helemáál uitzinning van vreugde. Maar gaandeweg ontstonden er toch barstjes in zijn huwelijk met Ashley, en afgelopen februari besloten de twee uit elkaar te gaan.

Het hele artikel vind je in Story. Editie 20 ligt nu in de winkel of lees je verder via Blendle

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP