Amanda Balk was het gesprek van de dag toen ze in 2006 haar intrek nam in De Gouden Kooi. Inmiddels staat ze bekend als glamourpoes die niet vies is van plastische chirurgie. Van de Amanda die we in het omstreden programma zagen, is bijna niets meer over. 

Nederlandse Kim Kardashian

De BN'er heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze weleens een bezoekje brengt aan de plastisch chirurg. De ex van dj Afrojack heeft talloze keren aan zichzelf laten sleutelen. Ze wordt ze tegenwoordig de Nederlandse Kim Kardashian genoemd en dat heeft ze vooral te danken aan een aantal ingrepen. 

Gaat ze te ver? 

Amanda heeft haar borsten jaren geleden laten vergroten, en heeft dat na haar zwangerschap van dochtertje Vegas nog een keer laten doen. Ook heeft ze haar lippen opgevuld. Ondanks dat ze er heel anders uitziet dan in het De Gouden Kooi-tijd, vindt ze niet dat ze te ver is gegaan. "Ik vind mijn uiterlijk helemaal niet onnatuurlijk," aldus Amanda.

Article continues after the ad

Amanda Balk in 2008:

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: ANP