Story deelde eerder al de eerste foto van André Hazes (27) en Sarah van Soelen (27) samen, maar nu zijn er weer nieuwe foto's van de twee opgedoken. Alhoewel Andre zelf zegt dat er naast een goede vriendschap, niks is tussen hem aan Sarah, denkt roddelkoning Fawry van Rumag dat er toch meer aan de hand is. Hij deelt een innige foto van de twee in zijn Instagram Stories. 

‘Dit lijkt me toch meer dan vriendschap’, schrijft hij. Op de foto is te zien hoe Sarah naast André zit en een arm om hem heen slaat terwijl de zanger zijn hoofd op haar arm laat rusten. Kán natuurlijk ontzettend vriendschappelijk zijn, maar daar heeft het in ieder geval niet de schijn van.

Article continues after the ad

‘Een heel leuk wijf’

André kondigde na de breuk meteen aan dat hij steun vond bij de familie van Soelen. Vooral in de armen van Sarah van Soelen, om precies te zijn. Om latere verhalen over bedrog de kop in te drukken, sorteerde de zanger alvast voor op een eventuele liefde. ‘Sarah is een heel leuk wijf. We hebben geen relatie, maar ik sluit niets uit. Als het dan toch gebeurt, ben ik later niet die leugenaar’, zei hij tegen RTL Boulevard. Of dat het allemaal minder pijnlijk maakt voor ex Monique Westenberg? Wij vermoeden van niet.

Bron: VIVA | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.