Het gaat even niet zo lekker tussen André Hazes en Monique Westenberg. Daar is de zanger heel eerlijk over. Ondanks de relatieproblemen, kunnen de twee nog altijd door een deur. Een liefdevolle foto lijkt zelfs te verklappen dat het weer de goede kant op gaat...

Op dit moment zijn André en Monique niet samen, maar de relatie is ook niet beëindigd. Het stel heeft in ieder geval goed contact, vooral voor hun zoontje André junior. Op dit moment vertoeft het gezin op het zonovergoten eiland Bonaire, en dat lijkt ze goed te doen. De zanger deelt een kiekje van Monique en hun zoon, iets wat hij al ruime tijd niet meer heeft gedaan. 'De pot gevonden, nu het goud nog!', grapt hij. De blondine reageert gevat: 'Misschien die oogkleppen een keer afdoen pik.' André en Monique kunnen dus ook weer samen lachen. Dat is nog niet alles: op het eiland hebben ze ook besloten om een tweede hond te adopteren. Komt het dan toch weer goed tussen de twee?

Tekst gaat verder onder de foto

Article continues after the ad

Affaire

De relatieproblemen zouden onder andere zijn ontstaan door André's vermeende affaire met Nikkie Plessen. Tijdens een weekend in julizouden André en Nikkie zich volledig hebben laten gaan in de Amsterdamse club Palladium. Volgens een ooggetuige ontaardde de stapavond in een intiem moment tussen André en Nikkie, waar iedereen omheen stond! De ooggetuige vertelt Story: ‘Ze waren die avond met een groep vrienden in deze club aanwezig. Ze vielen op door hun jolige gedrag. Op enig moment zag ik dat André en Nikkie elkaar zoenden, op een manier die onder goede vrienden te ver zou zijn gegaan...’

Jonge Monique

Bovendien is het niet bij die ene keer met Nikkie Plessen gebleven, want vorige week werd André opnieuw hand in hand gesignaleerd met een jongere versie van Monique in Spanje, waar hij deze keer met zijn creatieve team verbleef om aan zijn nieuwe kerstalbum te werken. Althans, dat beweert een ooggetuige. Het is niet bewezen of Hazes zijn Monique nu wel of niet heeft bedrogen, maar het feit dat hij openlijk hand in hand wordt gezien met andere vrouwen, zou mogelijk voor haar al grensoverschrijdend zijn.

Vertrek

Eerder wist Story al te melden dat André wederom vertrokken is bij zijn vriendin Monique en hun zoon André – weg uit hun villa in Berkel en Rodenrijs, nabij Rotterdam. Op zijn persoonlijke Facebookpagina, die alleen toegankelijk is voor vrienden, noemt hij Vinkeveen als zijn huidige woonplaats, terwijl hij al bijna een jaar in Berkel en Rodenrijs woont. 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.