Ondanks de pijnlijke breuk, konden Monique Westenberg (43) en André Hazes (27) nog door een deur voor hun zoontje André junior. De band tussen de exen lijkt nu weer te verslechteren: Monique heeft André ontvolgd op Instagram.

De goede vrede tussen Monique en André lijkt verdwenen te zijn. De blondine volgt haar ex niet meer op Instagram, wat betekent dat zij zijn foto's en video's niet meer ziet. André volgt Monique nog wel.

Geen toeval

Dat Monique de zanger juist nu ontvolgt, lijkt geen toeval te zijn. André schreeuwt zijn nieuwe relatie met influencer Sarah van Soelen (25) sinds kort van de daken. Hij plaatste dit weekend een foto met de vader van Sarah, die hij 'schoonpa' noemt. Ook deelde hij een kiekje met zijn nieuwe vriendin, met 'best friend' en een rood hartje als bijschrift. André's liefdesgeluk moet ongetwijfeld pijnlijk zijn voor Monique, wat wellicht de reden is dat ze haar ex van Instagram af heeft gegooid. 

Article continues after the ad

Lieve woorden voor Sarah

Eerder plaatste André een plaatje op zijn Instagram met een korte, maar veelzeggende zin: 'Always on my mind.' Blijkbaar hoefde Sarah zich geen zorgen te maken dat André op Ibiza ergens anders zat met zijn hoofd. Sarah deelde daarom gelijk een reactie op André's liefdesboodschap. 'Soulmates' was te zien op haar Instagram. André kon natuurlijk niet achterblijven en ook hij showde het matchende plaatje met dezelfde grote woorden op zijn account. 

Gek op dat meisje

André maakte zijn nieuwe relatie bekend bij Beau. De zanger faf schoorvoetend toe dat er tóch wel meer is dan vriendschap met Sarah van Soelen: 'Ik ben wel gek op dat meisje, ja.'

Meer dan vriendschap

Story maakte vorige maand bekend dat André zijn relatie met Monique Westenberg definitief voorbij is. Hij hintte vervolgens op een mogelijke relatie met influencer Sarah van Soelen, maar de zanger stelde daarbij dat het vooralsnog alleen vriendschap is.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.