Sylvie Meis trouwt eind september met haar verloofde Niclas Castello in Florence. Toch lijkt het geluk voor de presentatrice niet compleet te worden. Want kunnen haar ouders wel bij de grote dag aanwezig zijn?

De vader en moeder van La Meis wonen namelijk in de provincie Antwerpen. Daar gingen de laatste tijd strenge maatregelen in vanwege de aanhoudende stijging rondom het coronavirus. Zo is er een avondklok en pleiten virologen voor het sluiten van de grenzen. Geen goed teken dus voor het huwelijk van Sylvie: op deze manier zouden zij niet af kunnen reizen naar Italië.

Geen afstel 

De 42-jarige Meis en de 41-jarige Castello zouden eigenlijk in juni in het huwelijksbootje stappen, maar dit feest moest worden uitgesteld wegens de coronacrisis. De presentatrice zei toen al direct dat van uitstel geen afstel zou komen.

Intieme bruiloft

'We hebben de bruiloft verplaatst naar eind september, dus deze dame gaat echt trouwen over twee maanden', aldus Meis, die zegt dat het plan voor de huwelijksdag verder hetzelfde is gebleven. 'Wat ons geluk is geweest, is dat we een kleine, intieme bruiloft hadden gepland. Daardoor is het ons gelukt om alles te verzetten en de kamers voor onze gasten om te boeken.'

Article continues after the ad

Emotionele vakantie in Saint-Tropez

Meis had het er wel even moeilijk mee dat de festiviteiten in juni geen doorgang konden vinden, maar boekte in plaats van het huwelijk een vakantie naar Saint-Tropez. 'Na de lockdown was het extra bijzonder en intens om weer te kunnen reizen. Je beseft des te meer dat niets vanzelfsprekend is.' 'Het werd een reis vol gemengde gevoelens', beschrijft ze de vakantie. 'We zijn naar Saint-Tropez gevlogen op de avond dat we normaal gesproken in Florence zouden zijn geweest en ons eerste wedding event gepland stond. Wat dat betreft was het wel echt emotioneel.'

Castello en Meis leerden elkaar in juni vorig jaar kennen op de bruiloft van een vriendin. Het stel verloofde zich in oktober.

Bron: Privé, Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.