Wesley Sneijder geridderd

Wesley Sneijder maakt momenteel geen makkelijke tijd door. Na de breuk met Yolanthe, werd de voormalig voetballer dan ook gespot met heel wat extra scheidingskilo's. Maar nu is er tóch een lichtpuntje.

Zijn oudste zoontje Jessey mag vandaag namelijk 13 kaarsjes uitblazen. Op Instagram deelt de grote, kleine man een vrolijk kiekje en schrijft: 'Happy birthday to me ❤️.' Wesley kreeg zijn eerste kind samen met zijn ex Ramona Streekstra, met wie hij in 2005 in het huwelijksbootje stapte. De twee gingen na een huwelijk van slechts vier jaar alweer uit elkaar.

Article continues after the ad

Roerige periode

In zijn privéleven maakt de voetballer een roerige periode door. Wesley en Yolanthe, die in 2010 trouwden, maakten in maart bekend uit elkaar te gaan. Verder deden de twee geen mededelingen over de reden van het besluit. Wesley zei op Instagram wel dat hij het meerdere malen verknald had. De voetballer bevestigde deze maand dat ze officieel uit elkaar zijn en zei schoon genoeg te hebben van alle geruchten die in de rondte gaan. Yolanthe doet tot op heden geen uitspraken over de breuk, maar laat door het delen van inspirerende quotes op social media soms toch doorschemeren wat de situatie met haar doet.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.