Heel lang gingen de speculaties dat Mattie en Marieke toch écht meer waren dan alleen collega's en vrienden. Valk is inmiddels helemaal gelukkig in de liefde met zijn nieuwe vlam, maar met wie stapt Elzinga dan in het huwelijksbootje?

In een filmpje is te zien hoe Marieke in een bruidsjurk naar het altaar loopt. Maar wie daar op haar staat te wachten, is natuurlijk nog even de grote vraag. Haar volgers denken het wel te weten: want niet Mattie is de gelukkige, de radio-dj heeft al eerder laten vallen het wel te zien zitten om het jawoord te geven aan collega Joost Swinkels.

Married at First Sight

Anderen gokken dat Marieke mee gaat doen aan Married at First Sight. 'Er komt een BN'er-versie van Married at First Sight en Marieke en Mattie doen mee 😂🤵👰', reageert dan ook iemand. En dan is er ook nog deze optie: 'Marieke wordt naar Mattie geëscorteerd door Tom [de executive producer, red.]. Ze zijn een jaar geleden natuurlijk een verbintenis met elkaar aangegaan om samen radio te gaan maken.' Anderen zien Marieke wel zich in de echt verbinden met haar kat. Nog even geduld dus...

Beeld: ANP

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.