Het is een shock in BN'er-land: André Hazes zou zich helemaal hebben laten gaan in een Amsterdamse nachtclub, waar hij intiem werd gespot met Nikkie Plessen. Ondanks de hardnekkige geruchten, doen André en Monique alsof er niks aan de hand is.

Vorig jaar zaten André en Monique al in een flinke relatiecrisis, waardoor het zelfs een tijdje over is geweest. Maar de liefde bleek sterker en de twee besloten weer voor elkaar te gaan. Dat geluk lijkt van korte duur te zijn. De zanger zou zijn Monique anderhalve week geleden hebben bedrogen. In de Amsterdamse club Palladium, waar BN’ers kind aan huis zijn, feestte hij met vrienden... én de beeldschone modevrouw Nikkie. Volgens een ooggetuige ontaardde het in een intiem moment tussen André en Nikkie, waar iedereen omheen stond! De ooggetuige vertelt Story: ‘Ze waren die avond met een groep vrienden in deze club aanwezig. Ze vielen op door hun jolige gedrag. Op enig moment zag ik dat André en Nikkie elkaar zoenden, op een manier die onder goede vrienden te ver zou zijn gegaan...’

Article continues after the ad

Geen vuiltje aan de lucht?

Heeft André hiermee zijn gezinsgeluk op het spel gezet? Het stel drukt de geruchten de kop in met een gezinsfoto. Ze zijn samen met hun zoontje André junior in het zonovergoten Marbella. Ook op hun Instagram Stories plaatsen ze foto's en video's van elkaar. Hiermee willen ze overduidelijk het signaal afgeven dat er niks aan de hand is.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders