Nadège haalde hard uit naar de Meilandjes toen ze volgens haar zonder pardon op straat werd gezet. Al met al werd duidelijk dat de familie en de huishoudster nu niet bepaald meer goed door een deur kunnen. Toch blijkt de vork iets anders in de steel te zitten.

Nadège zal namelijk gewoon weer te zien zijn in het nieuwste seizoen én het gezin helpt haar zelfs om een nieuwe woning te vinden. Maxime laat weten: 'Wat je wel gaat zien in de serie is een zoektocht met ons naar een huis. We gaan met haar panden bezichtigen zodat ze een ander plekje kan vinden. Ze woont nu in een wijk waar auto's in de fik worden gestoken en drama is.'

Zwaar

En dat terwijl de huishoudster van de Meilandjes eerder nog verklaarde het zwaar te hebben na haar breuk met de familie. 'Het gaat niet goed met me.'  Tegenover Privé vertelde Nadège, die eerder liet weten te zijn ontslagen door het gezin, dat ze zich slecht voelt over de breuk. 'Ik snap niet waarom ze dit zo hebben gedaan.' Martien zou boos op Nadège zijn. 'Maar waarom?', vraagt de huishoudster zich af. 

Confrontatie

De huishoudster heeft de kasteelheer geconfronteerd, maar de taalbarrière maakte dat niet gemakkelijk. 'Hij spreekt slecht Frans, dus toen ik het hem vroeg kwam er geen duidelijk antwoord. De dag dat ik het hoorde, kwam ik gewoon om kwart voor acht in de ochtend op het kasteel aan. Normaal gesproken dronken we dan eerst een kopje koffie, maar nu deden ze heel raar.'

Article continues after the ad

Het was door de coronacrisis dat Nadège kon vertrekken. Er was geen werk meer voor haar op het chateau. 

Boze fans 

Nadège heeft het maar moeilijk met de breuk. Ze uitte haar frustratie op Facebook, wat haar lelijke reacties opleverde van fans. Dat was schrikken. 'Ik ben er zo van geschrokken dat ik van de huisarts antidepressiva heb gekregen,' aldus de huishoudster. 'Het geeft zo'n naar gevoel allemaal en dat verdien ik niet. Het zijn nog steeds mensen waar ik van hou.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.