Sylvie Meis en haar verloofde Niclas Castello zijn samen op huizenjacht maar de twee nemen hun tijd voor ze een beslissing nemen. 'We hebben geen haast met de koop. We kijken gewoon wat de markt te bieden heeft', zegt de presentatrice tegen het Duitse tijdschrift Gala.

Sylvie en Niclas werden eerder deze maand in Hamburg gespot. Hun oog zou zijn gevallen op een pand in een buitenwijk van de stad. 'Het moet natuurlijk aan al onze eisen voldoen en er moet voldoende ruimte zijn. Zo bouwen we langzamerhand ons leven samen op, aldus Sylvie.

Article continues after the ad

Uitgestelde bruiloft

Niclas woont nu nog grotendeels in Miami en Los Angeles. Hij en Sylvie wilden eigenlijk in juni met elkaar trouwen maar door het coronavirus kan het feest niet doorgaan. Een vervangingsdatum hebben ze nog niet gevonden. Ze hopen in ieder geval nog dit jaar hun jawoord aan elkaar te kunnen geven.

Huwelijksplannen

Sylvie en Niclas waren van plan om in het Italiaanse Florence te gaan trouwen. De twee maakten in oktober, toen ze elkaar nog maar een paar maanden kenden, hun huwelijksplannen bekend.

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.