Het is weer helemaal koek en ei tussen Tino Martin (35) en Kimberley Kruiter (29). Na een korte pauze kwamen de zanger en zijn vriendin vorige maand weer bij elkaar. Nu kan de zanger enkel nog uitkijken naar de volgende stap: trouwen met zíjn Kimberley.

Een traditioneel huwelijk met een witte jurk en een pak is voor de zanger geen optie. 'Misschien naar het buitenland of zo met vrienden en familie. Maar we zullen ooit wel gaan trouwen', laat hij aan Shownieuws weten.

Article continues after the ad

Pauze

De pauze van een paar maanden heeft het stel veel opgeleverd. 'We weten nog meer wat we van elkaar verwachten, geven elkaar meer de ruimte en dat heb je nodig in een relatie.' Martin en Kimberley gingen eind augustus uit elkaar, omdat ze er niet in slaagden hun werk en privéleven goed te combineren. Kruiter had veel werk aan haar eigen horecabedrijf in Amsterdam, en Martin had het druk met zijn zangcarrière. Maar dat hebben ze nu uitgepraat. 'We zijn momenteel echt gelukkig.'

Geruchtenmolen

De afgelopen maanden gingen diverse geruchten over het liefdesleven van Martin. Zo zou hij iets hebben gehad met Monique Westerberg en met zijn duetpartner Gerard Joling. Martin liet hierop echter weten dat hij juist zijn ex-vriendin weer veel zag 'We houden nog heel van elkaar, en we zijn ook nog heel veel bij elkaar, met elkaar', zei hij in RTL Boulevard. Vanaf toen waren de twee dus officieel weer een stel.

Carrière

De 35-jarige zanger, die eigenlijk Eduard Martinus Kattenberg heet, brak in Nederland door met de single Jij liet me vallen. Later had hij succes met nummers als Later als ik groter ben en Laat me leven, een duet met Gerard Joling. Hij scoorde in 2018 een grote hit in de Nederlandse Top 40 met het lied Zij weet het.

Bron: Shownieuws | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.