Koning Willem-Alexander is niet de enige die vandaag jarig is. Tino Martin viert de verjaardag van zijn 'grootste vriend': zijn hond KC.

Met een fotocollage staat de zanger stil bij de verjaardag van zijn viervoeter. 'Mijn grootste vriend is vandaag jarig,' schrijft hij erbij. Tino en zijn hond zijn onafscheidelijk. KC was zijn grootste steun toen het tijdelijk uit was met zijn vriendin Kimberley Kruiter.

Article continues after the ad

Trouwplannen

Na een korte pauze kwamen de zanger en Kimberley vorige maand weer bij elkaar. Nu kan de zanger enkel nog uitkijken naar de volgende stap: trouwen met zíjn Kimberley. Een traditioneel huwelijk met een witte jurk en een pak is voor de zanger geen optie. 'Misschien naar het buitenland of zo met vrienden en familie. Maar we zullen ooit wel gaan trouwen', laat hij aan Shownieuws weten.

Pauze

De pauze van een paar maanden heeft het stel veel opgeleverd. 'We weten nog meer wat we van elkaar verwachten, geven elkaar meer de ruimte en dat heb je nodig in een relatie.' Martin en Kimberley gingen eind augustus uit elkaar, omdat ze er niet in slaagden hun werk en privéleven goed te combineren. Kruiter had veel werk aan haar eigen horecabedrijf in Amsterdam, en Martin had het druk met zijn zangcarrière. Maar dat hebben ze nu uitgepraat. 'We zijn momenteel echt gelukkig.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.