Tino Martin (35) is sinds deze zomer vrijgezel. Eenzaam zou hij echter niet zijn: volgens geruchten heeft de zanger het gezellig met Gerard Joling. Tino reageert op de speculaties.

De zanger ontkent dat er romantische gevoelens zijn. Sterker nog: hij moet vooral 'erg lachen' om de geruchten. 'Gerard is gewoon een vriend van mij. Ik heb met hem tweeënhalf jaar geleden een plaat opgenomen. That’s it,' zegt hij tegen RTL Boulevard. 'Je kent Gerard, die zou zeggen: 'Ik wou dat het waar was!''

Article continues after the ad

Lariekoek

Tino vindt de roddels heel flauw. 'Als jij bij wijze van spreke goed met elkaar omgaat, twee mannen die het leuk met elkaar hebben, die een feestje hebben, of een keer een arm om elkaar heen slaan, dat er dan mensen zijn die zeggen: dan heb je een relatie met iemand. Dat is zó flauw!' Hij vindt het meer iets zeggen over de mensen die 'zoiets kinderachtigs' beweren. 'Het is allemaal lariekoek!', besluit hij.

Relatiebreuk

Tino en zijn vriendin Kimberley Kruiter gingen afgelopen zomer uit elkaar. De reden van de breuk is echter nooit echt duidelijk geworden. Vlak voordat het uit ging spraken ze immers nog over trouwen en kinderen. Maar toen de zanger het nieuws bekendmaakte dat hij en Kimberley uit elkaar waren, zei hij dat ze uit elkaar waren gegroeid.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.