Tino Martin (36) stapte in de auto bij oud-profvoetballer Andy van der Meijde (41) waar ze het hebben over het jaar 2020. Natuurlijk vraagt Andy ook naar de vriendin van de zanger en daar is Tino erg openhartig over. 

Vorig jaar zomer, 2019, maakte de zanger bekend dat hij en Kimberly uit elkaar zijn. Na een break van ongeveer een half jaar, kriebelt het toch weer bij de twee. In februari 2020 bevestigt Tino aan RTL Boulevard dat hij en Kimberly het weer gaan proberen. 

Article continues after the ad

Turbulente tijden

In de auto vertelt hij dan ook aan Andy dat hij echt gek op haar is. Waarom het in de zomer van 2019 dan toch even mis ging? 'Ik was zoveel aan het werk en ik ging helemaal mijn eigen gang. Ik was alleen maar met mezelf bezig. Veel werken en in m'n vrije tijd koos ik ervoor om niet naar huis te komen, maar om te feesten. Op een gegeven moment was de maat vol', vertelt hij openhartig. 

Opbiechten

Waarom de zanger nu pas naar buitenkomt met het verhaal? Dat weet hij ook niet. 'Ik begrijp ook niet waarom ik het nu tegen jou zeg. Tegen de buitenwereld zeg je: het ging niet meer, want we kunnen onze agenda's niet op elkaar afstemmen. We hebben het allebei te druk met onze carrière, maar uiteindelijk was ik degene die de boel aan het verkloten was.'

Goedmaken

Hoewel Tino grote successen boekte en het leven wilde vieren door te feesten, kwam hij uiteindelijk tot een inkeer. "Ik moet het goedmaken. Als het goedkomt, moet ik ervoor zorgen dat het nooit meer gebeurt. Dan laat ik haar nooit meer gaan', aldus de zanger. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.