Tino Martin werd op zijn werkvakantie in het Oostenrijkse Westendorf vervelend verrast door een dronken fan. Hij belandde in een heuze vechtpartij waarbij hij een bloedneus opliep. De volkszanger kreeg het in de après-skibar Karat aan de stok met een vakantieganger die hem een flinke dreun verkocht.

De zanger is onderdeel van het programma van de feestweek Brixendal in het bekende wintersportdorp. Tino komt er al jaren en bezorgt zijn fans iedere keer weer een feestelijke avond. Afgelopen maandag liep dat anders. Wat voor Tino een gezellige avond moest worden, escaleerde in een matpartij. Een dronken landgenoot haalde flink naar hem uit. 

Article continues after the ad

Dreun

'Tino stond gewoon met een groepje tussen de mensen', zegt een ooggetuige. 'En volgens mij had hij het wel naar zijn zin. Maar kort daarna zag ik vanuit mijn ooghoek dat er wat werd getrokken en geduwd. En vrij snel nadat ik doorkreeg dat er wat aan de hand was, kreeg Tino een stomp op zijn neus, waardoor het bloed er meteen uit liep. Dat ging allemaal nogal snel. Gelukkig kon de boel worden gesust door omstanders en wat toegesneld personeel, voordat de boel verder escaleerde. Maar ik stond wel even raar te kijken.'

Gewoon weer door

Tino’s manager Johnny Sap bevestigt de berichten, maar geeft aan dat het niet erger is dan het lijkt. 'Ik weet niet eens wat er is gezegd of gebeurd, maar er ontstond wat geduw en getrek. En Tino kreeg een klap tegen zijn neus, die daardoor inderdaad begon te bloeden. Maar het leek allemaal erger dan dat het was. Het gebeurde in een fractie van een paar seconden, maar daarna was het ook weer meteen afgelopen. De rust keerde terug, ook doordat de andere partij vrijwel meteen uit het café vertrok en alles gewoon weer verder kon gaan. Een echte vechtpartij is het dus niet geweest, het was wat geduw en een klap.' Gelukkig treedt Tino gewoon weer op tijdens de feestweek. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP