Tino Martin ligt niet wakker van een roddel meer of minder over hem. Sterker nog, de volkszanger kan er vaak "ontzettend om lachen", zo zegt hij tegen Shownieuws.

"Ik voel me negen van de tien keer helemaal niet genoodzaakt om te reageren, zo onnozel is het vaak wat er wordt verspreid", zegt Tino. Zo ging vorige maand het wilde verhaal rond dat Tino's relatie strandde omdat hij op mannen valt. Dergelijke geruchten doet de zanger af als "cowboyverhalen online" waar hij "niks" mee kan. "Ik verbaas me daar ontzettend over altijd en wij moeten daar altijd ontzettend hard om lachen."

Article continues after the ad

Ex Kimberley

Met 'wij' bedoelt Tino niet alleen zijn familie, vrienden en manager, maar ook zijn ex Kimberley Kruiter. De twee lijken elkaar weer gevonden te hebben na hun breuk in augustus.

Tijd verdoen

Hoewel Tino vaak hard moet lachen om roddels over hem, smult hij zelf ook van de verhalen over bekende Nederlanders. "Ik snap hoe het werkt. Er zijn mensen die leven voor een goed verhaal of een roddel. Ik lees ze zelf ook, ik zit zelf ook soms heerlijk te scrollen. Als ik op de luchthaven ben, koop ik de bladen ook. Al is het maar om m'n tijd te verdoen."

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.