In Tina – The Tina Turner Musical, die recentelijk in het Londense Aldwych Theatre in première ging, passeert het hele leven van de popkoningin de revue. Een veelbewogen bestaan, waarover echter niet álles wordt verteld. Zo wordt de ernstig verstoorde verhouding tussen de zangeres en haar kinderen angstvallig verzwegen...

De Duitse muziekproducent Erwin Bach (62) zette Tine Turner - na haar scheiding met Ike - in 1984 helemaal in vuur en vlam. Vijf jaar geleden wist Erwin, met wie zij zich in het Zwitserse Küsnacht vestigde, haar zelfs tot een romantisch huwelijk te verleiden. ‘Erwin liet mij eindelijk kennismaken met echte liefde,’ aldus Tina, die niet wil omzien in wrok. ‘Ik had een desastreus huwelijk, maar ben er desondanks in geslaagd mijn kinderen een goede opvoeding te geven.’ Al is er van het contact met haar kroost niets meer over. Aan The Daily Mail vertelde haar geadopteerde zoon Ike Junior onlangs: ‘Tina heeft ons de rug toegekeerd.’ En dat doet hem pijn. ‘Tina heeft me vanaf mijn tweede levensjaar opgevoed. Ze is de enige moeder die ik ooit heb gekend. Maar ik heb niet meer met mijn moeder gepraat sinds het jaar 2000. Ik denk ook niet dat een van mijn broers nog met haar heeft gesproken,’ aldus Ike Junior, die wel contact heeft met Tina’s biologische kinderen Ronnie en Craig én zijn biologische broer Michael. 

Lees het hele verhaal in Story editie 19. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Isabel Infantes / EMPICS Entertainment. (HH)

Op 10 juli werden Roxeanne Hazes en haar geliefde Erik Zwennes de trotse ouders van hun zoontje Fender, en binnenkort stappen de twee in het huwelijksbootje. Wanneer de bruiloft plaats gaat vinden, is nog niet bekend, maar Xander de Buisonjé heeft al wel een paar andere belangrijke details verklapt.

Las Vegas

Aan RTL Boulevard heeft de zanger verteld dat de plechtigheid zal plaatsvinden in Las Vegas. ‘Ik hoor vanzelf wanneer het is’, zegt hij. Dat is niet het enige wat de zanger over het huwelijk gezegd heeft; óók onthult hij wie Roxeanne en Erik in de echt zal verbinden.

B.A.B.S.

Die schone taak ligt bij niemand minder dan… Xander zelf! ‘Ik heb een hele leuke band met Rox, ik ga ze ook trouwen’, aldus de zanger die bovendien Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand is. ‘Dat hebben ze me gevraagd.’

Niet trouwen

Wegens de afwezigheid van haar vader was Roxeanne eigenlijk niet meer van plan om ooit nog in het huwelijksbootje te stappen. ‘Ik heb jarenlang gezegd dat ik niet wil trouwen, omdat mijn vader me niet kan weggeven. Daarmee is mijn beeld dat papa mij als prinsesje kan weggeven, weg’, zegt ze zelf in het entertainmentprogramma. Erik bracht daar verandering in. ‘Toen hij het vroeg, dacht ik: ja, natuurlijk wil ik met jou trouwen.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Lotte en Thijs zitten op een fijne school in een leuke klas, bij de lieve juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en verandert alles: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel.

Zouden ze ooit nog van haar afkomen? Een heerlijk spannend boek voor kinderen vanaf acht jaar, geschreven door de gerenommeerde schrijfster Carry Slee. Story geeft tien exemplaren weg! 

Vul hier het winformulier in een maak kans.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.