In Tina – The Tina Turner Musical, die recentelijk in het Londense Aldwych Theatre in première ging, passeert het hele leven van de popkoningin de revue. Een veelbewogen bestaan, waarover echter niet álles wordt verteld. Zo wordt de ernstig verstoorde verhouding tussen de zangeres en haar kinderen angstvallig verzwegen...

De Duitse muziekproducent Erwin Bach (62) zette Tine Turner - na haar scheiding met Ike - in 1984 helemaal in vuur en vlam. Vijf jaar geleden wist Erwin, met wie zij zich in het Zwitserse Küsnacht vestigde, haar zelfs tot een romantisch huwelijk te verleiden. ‘Erwin liet mij eindelijk kennismaken met echte liefde,’ aldus Tina, die niet wil omzien in wrok. ‘Ik had een desastreus huwelijk, maar ben er desondanks in geslaagd mijn kinderen een goede opvoeding te geven.’ Al is er van het contact met haar kroost niets meer over. Aan The Daily Mail vertelde haar geadopteerde zoon Ike Junior onlangs: ‘Tina heeft ons de rug toegekeerd.’ En dat doet hem pijn. ‘Tina heeft me vanaf mijn tweede levensjaar opgevoed. Ze is de enige moeder die ik ooit heb gekend. Maar ik heb niet meer met mijn moeder gepraat sinds het jaar 2000. Ik denk ook niet dat een van mijn broers nog met haar heeft gesproken,’ aldus Ike Junior, die wel contact heeft met Tina’s biologische kinderen Ronnie en Craig én zijn biologische broer Michael. 

More content below the advertising

Lees het hele verhaal in Story editie 19. Nu in de winkel. Kun je niet wachten? Bekijk 'm via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Beeld: Isabel Infantes / EMPICS Entertainment. (HH)

Met dit heerlijke weer gaat Roxeanne Hazes er maar al te graag op uit met haar zoontje Fender. De zangeres heeft het jochie voor het eerst meegenomen op de fiets en aan zijn blik te zien geniet hij er overduidelijk van. Zó schattig!

Het jochie is alweer zeven maanden oud en groeit als kool. Zo is ook te zien op een reeks foto’s en filmpjes die Roxeanne deelt van zijn eerste ritje op de fiets. ‘Zijn eerste mini fietstochtje door de straat’, schrijft de zangeres erbij, gevolgd door een hoop emoji met hartjesogen. Op de beelden is te zien hoe Fender voorop de fiets zit bij zijn vader, Erik Zwennes.

More content below the advertising

Net zijn moeder

Wat de volgers van Roxeanne opvalt, is dat Fender ontzettend veel op zijn moeder lijkt. Zo schrijft iemand: ‘Wow, hij lijkt echt op jou hoor! Dat lekkere ronde toetje, zooo lief.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl

Actrice en influencer Gaby Blaaser (32), die vier jaar samen was met Quintino, is niet meer samen met de dj. Ze heeft nu een relatie met Jaimy Dorenbosch (21), bekend als verleider uit het realityprogrammaTemptation Island.

Blaaser bevestigt dit maandag aan RTL Boulevard. "We hebben geknokt voor onze relatie, maar zijn uiteindelijk met liefde en respect uit elkaar gegaan", aldus de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice.

More content below the advertising

Geen vertrouwen

Het management van Quintino, echte naam Quinten van den Berg (33), laat weten dat de relatie tussen de twee sinds december voorbij is. Het stel nam toen een time-out wegens hun drukke carrières."Afgelopen periode is gebleken dat zij niet meer voldoende vertrouwen hadden in een gezamenlijke toekomst en hebben daarom enige tijd geleden besloten om met wederzijds respect uit elkaar te gaan."

'Leuke tijd'

De actrice laat weten "het leuk te hebben" met Dorenbosch, die te zien is in het huidige seizoen van Temptation Island. "We kunnen nog niet spreken van een relatie, maar we hebben het wel heel gezellig met elkaar. Hij is nu zelfs bij me."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Nu.nl