Voor de fans van Timur Perlin hebben we goed nieuws! Perlin is vanaf volgende week maandag, naast zijn Timur Timur Show tussen 9 en 12 in de weekenden, tijdelijk te horen op de radiozender NPO 3FM. Hij valt voorlopig in bij de middagshow Mark + Rámon, voor Rámon Verkoeijen a.k.a. zijn radiomaatje, die vanwege privéomstandigheden afwezig is. 

Wanneer Rámon zal terugkeren bij zijn show, is nog niet bekend.

Article continues after the ad

Timur Perlin zij het volgende over de situatie: "Mijn oude radiomaatje Rámon vroeg me om even bij te springen en de komende tijd zijn plek in te vullen naast Mark. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. De reden is klote, maar ik duik met veel plezier weer eens de studio van 3FM in," liet Timur weten.

Good old days

Samen met Verkoeijen maakte hij van 2009 tot en met 2015 Open Radio met Timur en Rámon op 3FM. De show was geliefd en dat kwam door de combinatie van de scherpte, ervaring en humor van Timur Perlin, met het schaamteloze plezier en deonbevangenheid van Rámon Verkoeijen. Met rubrieken als ‘ Flirt je Stijf’ en ‘Mama Appelsap’ heeft het programma zichzelf op de kaart gezet. 

Luister mee! 

Timur is samen met Mark van der Molen te horen op werkdagen tussen 16.00 en 18.00 uur. In de weekenden blijft hij gewoon de Timur Timur Show tussen 9 en 12 presenteren op NPO Radio 2. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders