Bijna twee weken geleden werd bekend dat Tim Douwsma en Jessie Jazz Vuijk uit elkaar zijn. Terwijl Tim genoot van een vakantie in Oostenrijk, was Jessie in Zuid-Afrika. Toch koestert Tim de momenten die hij had met zijn ex, de voormalig Miss Nederland. Aan VIVA vertelt de presentator en acteur over de reden van de relatiebreuk. 

Article continues after the ad

Levensfase 

''We zitten niet in dezelfde levensfase, maar houden ook zielsveel van elkaar. Als we meant to be zijn, vinden we elkaar wel weer. En anders zullen we de mooie momenten samen koesteren. Het is wat het is'', zegt Tim aan VIVA. 

Toekomst 

"Het is nooit makkelijk wanneer een relatie niet werkt. En of dat alleen voor nu is of voor de toekomst, dat weet je nooit'', zegt Tim over zijn liefdesverdriet. "Voor nu vind ik het fijn om veel in de natuur te zijn. Lekker met de hond eropuit. En ook beseffen dat er altijd weer goede tijden zullen komen."

Nieuwe liefde

''Ik ben niet bezig met een nieuwe liefde of een bepaald type vrouw. Ik focus op mezelf, om verder te groeien als mens. Wat de toekomst zal brengen, laat ik los."

Beeld: Peter Smulders. Bron: VIVA, RTL Boulevard