Tim Hofman brengt met zijn online programma BOOS misstanden aan het licht. Nu heeft hij zijn pijlen gericht op 'een talentenshow in Nederland'. Alles wijst in de richting van The Voice of Holland.

Tim doet via Instagram een oproep aan mensen die bij 'een talentenshow in Nederland' hebben gewerkt of daaraan hebben meegedaan en 'daar dingen meegemaakt, gezien of gehoord hebben die niet door de beugel kunnen'. De presentator zegt dat hij al een aantal verhalen heeft, waarmee hij laat doorschemeren dat hij een flink dossier over de talentenshow aan het opbouwen is. 'Alles mag anoniem en we gaan, uiteraard, zorgvuldig om met jou en je verhaal.'

The Voice

Hoewel Tim niet uit de doeken doet om welke talentenshow het gaat, maar alles lijkt in de richting van The Voice of Holland te wijzen. Oud-kandidaten reageren onder de oproep van de presentator. 'Dit gaat niet iedereen even leuk vinden…', reageert oud-deelnemer Charly Luske. Charine Eyny, een andere oud-kandidaat, reageert daarop: 'Dus dat'.

Groots uitpakken

Wanneer de eventuele misstanden bij The Voice of Holland aan het licht komen, is nog niet bekend. Wel laat Tim weten dat hij van plan is om er groots mee uit te pakken.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.