Tim Hofman (32) keer terug met een nieuw seizoen Over Mijn Lijk. Dit vertelt de presentator aan RTL Boulevard. Daarnaast is het programma ook genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring.

Hofman heeft lang getwijfeld of hij een tweede seizoen wel aandurft. ’Je maakt Over Mijn Lijk net zo goed buiten de camera als voor de camera’, vertelt de presentator aan RTL Boulevard. Hiermee doelt hij op de band die je opbouwt met de mensen die meedoen aan het programma.

Doorslag

Hoe heftig het programma ook is, Hofman besloot dat hij toch een nieuw seizoen wilde maken. Zijn moeder gaf uiteindelijk de doorslag. ‘Mijn ma zit al 40 jaar in de zorg en die heeft alles een keer gezien of meegemaakt. Dan gaat er ook wel eens een keer iemand dood in je armen. Zij heeft een paar dingen gezegd waardoor ik dacht: ja, dit moet ik zeker nog een keer gaan doen”, aldus de presentator.

Genomineerd

Over Mijn Lijk is genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring en hoort daarmee bij de laatste drie. Het programma neemt het op tegen Beste Zangers en Homeward Bound. De presentator vindt het een hele eer om genomineerd te zijn en hoopt dan ook dat het programma wint.

Article continues after the ad

Vanavond om 20:45 uur kun je tijdens de uitzending van het Televizier Gala stemmen.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.