Tim Hofman en zijn vriendin Lize Korpershoek hebben gisteren een 1 aprilgrap uitgehaald. Hoewel veel mensen erom konden lachen, vinden andere mensen de grap 'misselijk' en 'respectloos'.

Zwanger?

Zowel Tim als Lize plaatsten gisteren een foto waarmee ze leken aan te kondigen dat ze hun eerste kindje verwachten. "Na maanden van stilte en wachten kan ik het eindelijk met jullie delen," schrijft de brunette bij de foto. "Het is vandaag 1 april." Het model is dus helemaal niet zwanger. 

Respectloos

Veel fans konden de grap wel waarderen, maar bij een grote groep schoot de grap juist in het verkeerde keelgat. "Geen leuk grapje voor alle mensen met vruchtbaarheidsproblemen," reageert een volger op Instagram. "Er zijn heeel veel vrouwen die een onvervulde kinderwens hebben. Op 1 april dit soort 'grappen' maken vind ik respectloos. Ze zitten vaak al diep genoeg in de put," schrijft een andere fan.

 

❤@lizekorpie

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Article continues after the ad

Beeld: Edwin Smulders