Tim Douwsma trouwplannen

Tim Douwsma maakte een paar weken geleden bekend dat hij binnenkort voor het eerst vader zal worden. Nu vertelt de zanger dat een kindje krijgen met zijn vriendin Elske Wind niet de enige grote stap is waar het stel over nadenkt. En dan hebben we het natuurlijk over zijn trouwplannen...

Volgens Tim staat trouwen zeker op de planning. "Hoe leuk zou het zijn als die kleine dreumes met mama of papa meeloopt naar het altaar?", zegt hij in een openhartig interview met Weekend. "Dat zou wel het mooiste zijn."

Erkenning

Wat duidelijk moge zijn, is dat de romanticus geen haast heeft om op zijn knieën te gaan. "Ik ben een romantisch persoon en dus zal ik haar vragen uit liefde, niet omdat ik denk: snel trouwen voordat de baby er is. Je kan op het gemeentehuis al heel veel qua erkenning, dat zit helemaal goed bij ons."

Friesland

Tim en Elske kennen elkaar al vanaf hun zestiende, maar zijn sinds de zomer van vorig jaar samen. Dat bevestigde het stel dit jaar op Valentijnsdag. Tim verhuisde onlangs dan ook weer terug naar Friesland voor de liefde, gezien Elske haar werk daar heeft.

Article continues after the ad

"Voor mij is Amsterdam altijd heel fijn geweest, omdat het zo centraal ligt. Maar het is voor mij makkelijker om naar Friesland te gaan, dan dat zij straks elke dag meer dan twee uur in de auto moet zitten", zei Tim eerder tegen ons. Ook bleek hij toen al heel zeker te zijn van zijn zaak. "Zij is de vrouw met wie ik oud wil worden. Ze wordt de moeder van mijn kinderen. Zonder enige twijfel."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Flaironline.nl | Beeld: Peter Smulders