Voor het online programma Zie Ze Liegen van Concentrate werd Tim Douwsma aan de leugendetector gelegd, waarop hij vervolgens een paar pittige vragen moest beantwoorden. Ook zodra het onderwerp liefde wordt aangesneden kan Tim zich niet verbergen achter leugens.

Op de vraag of Tim veel harten heeft gebroken moest hij daarom eerlijk zijn. 'Ja', biecht Tim op, 'mijn hart is ook weleens gebroken. Dan staan we quitte.' Daarnaast vertelt Tim dat hij tegenwoordig naar andere kwaliteiten in een vrouw zoekt. 'Vroeger had ik misschien wel een bepaald plaatje van hoe een vrouw eruit moest zien. Maar ik vind het wel heel erg belangrijk en sexy als een vrouw inhoud heeft. Ik denk dat ik vooral mezelf heel erg heb ontwikkeld en dat je op een gegeven moment wel gewoon weet: dit wil ik wel en dit wil ik niet. Dat heeft niks te maken met dat mijn vriendinnen geen inhoud zouden hebben. Al had de één wel meer inhoud dan de ander. Dat is gewoon waar.'

Beeld: Peter Smulders

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP