Tim Douwsma heeft tijdens zijn vakantie in de Verenigde Staten “bijna een spirituele ervaring” meegemaakt. De zanger, acteur, presentator en musicalster ging naar de Grand Canyon en die maakte diepe indruk op hem.

Durf te dromen

“Wat een kracht, wat een rust”, schreef Tim op Instagram bij een foto waarop hij aan het randje van de grote kloof staat. “Voor mij was het bijna een spirituele ervaring. Ik voelde de energie. De kracht en op de een of andere manier inspireerde het me enorm. ”Tim realiseerde zich aan de rand van de toeristische trekpleister dat er “van alles mogelijk is”. “Als je maar durft! En ook in moeilijke momenten, en die heb ik ook, durf te dromen.. Houd vol, hou vast.”

V.S.

Tim is al een aantal weken in de Verenigde Staten. Eerder deed hij onder meer Las Vegas, San Diego en Los Angeles aan. “Ik geloof dat je pad zich ontvouwt hoe het zich moet ontvouwen”, schreef Tim vorige week bij een foto waarop hij op de Hollywood Walk of Fame loopt. “Als een auto die in het donker rijdt en niet verder vooruit kan kijken dan 30 meter, maar uiteindelijk kom je wel waar je hoort! Houd vol en wees positief!”

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders
(ANP)

Dankzij vriendin Monique Westenberg heeft André er een compleet nieuwe familie bij. Zo kan hij goed door één deur met zijn zwager Matthieu.

Matthieu Westenberg

De broer van Monique is zo bijzonder voor het stel dat ze André jr. naar hem en vader Matthieu hebben vernoemd. De tweede naam van André is namelijk Martinus, wat ook de tweede naam is van Matthieu en zijn vader. Aan Shownieuws liet Matthieu na de geboorte al weten dat hij dat heel speciaal vond. Maar de band tussen André en hem gaat dieper. Ze werken weleens samen in zijn eigen gebakkraam én er wordt regelmatig gedineerd. Wanneer het uitkomt gaan de koppels zelfs samen op vakantie.

Daar worden uiteraard de nodige foto's van gedeeld:

Beeld: Peter Smulders

Elke week beantwoordt een Bekende Nederlander twintig vragen over zijn of haar leven. In deze aflevering wielerlegende Leontien van Moorsel (47). 

Van wie of wat heb je afkeer?
‘Pestkoppen! Ik heb in 2013 Het Leontienhuis opgericht. Daar worden jonge mensen met een eetstoornis ondersteund. Ik maak er geregeld mee wat een verschrikkelijke invloed pesten op iemands leven kan hebben.’

Zou je iets aan je lichaam willen veranderen?
‘Mijn grote, platte neus zou wel iets kleiner mogen. Die heb ik van mijn vader geërfd. Maar tegelijkertijd heeft die neus me ook veel gebracht met wielrennen, want ik kon er meer zuurstof door binnenkrijgen. Dus eigenlijk ben ik goed zo.’

Wat veranderde je leven?
‘Moeder worden. Ik was een egoïstische topsporter. Zette mezelf altijd bovenaan. Maar als je moeder wordt, zet je meteen je kind op nummer één. En zo hoort het ook.’

Lees het hele interview in Story. Editie 8 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders