Tim Douwsma heeft tijdens zijn vakantie in de Verenigde Staten “bijna een spirituele ervaring” meegemaakt. De zanger, acteur, presentator en musicalster ging naar de Grand Canyon en die maakte diepe indruk op hem.

Durf te dromen

“Wat een kracht, wat een rust”, schreef Tim op Instagram bij een foto waarop hij aan het randje van de grote kloof staat. “Voor mij was het bijna een spirituele ervaring. Ik voelde de energie. De kracht en op de een of andere manier inspireerde het me enorm. ”Tim realiseerde zich aan de rand van de toeristische trekpleister dat er “van alles mogelijk is”. “Als je maar durft! En ook in moeilijke momenten, en die heb ik ook, durf te dromen.. Houd vol, hou vast.”

V.S.

Tim is al een aantal weken in de Verenigde Staten. Eerder deed hij onder meer Las Vegas, San Diego en Los Angeles aan. “Ik geloof dat je pad zich ontvouwt hoe het zich moet ontvouwen”, schreef Tim vorige week bij een foto waarop hij op de Hollywood Walk of Fame loopt. “Als een auto die in het donker rijdt en niet verder vooruit kan kijken dan 30 meter, maar uiteindelijk kom je wel waar je hoort! Houd vol en wees positief!”

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders
(ANP)

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders