Tim Douwsma en Jessie Jazz waren stapelverliefd op elkaar, maar het is nu toch echt over. De twee zijn uit elkaar. 

Liefde

De zanger en ex-Miss Nederland waren een jaar samen. Op Instagram plaatste het verliefde stel vaak foto's van elkaar. Voor Tim was een relatie met een voormalig Miss Nederland bekend terrein. Voor zijn relatie met Jessie was voormalig Miss Nederland Stephanie Tency zijn vriendin.

Instagram

De reden van de breuk is niet bekend. Het gerucht over een break-up zong al enige tijd rond. Op Instagram is te zien dat de twee afzonderlijk van elkaar op vakantie zijn. Terwijl Jessie Jazz in Zuid-Afrika zit voor werkgerelateerde zaken, is Tim op zijn snowboard in de Oostenrijkse sneeuw te vinden.

Jessie Jazz was te zien in de laatste editie van Expeditie Robinson. Tim deed in een eerder seizoen ook mee aan de Expeditie. 

 

Your soul is your best friend. Treat it with care, nurture it with growth, feed it with love 🕉 #watchingsunrise #newday

Een bericht gedeeld door Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk) op

 

 

' Climb mountains, Not So the world can See you, But So you can See the world' 🙏🏻🎿☀️ #sunweb #ski #grow #noego

Een bericht gedeeld door Tim Douwsma (@timdouwsma) op

Beeld: Peter Smulders, Instagram. Bron: Instagram, Boulevard

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Deze week een kijkje in de zomerse foto's, die ondanks het winterse weer, zijn geplaatst. 

Maan

 

January 11th, almost as good as august 11th 🌈

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Estelle

 

Sahara quat✌🏻💋

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijff) op

Yolanthe

 

Grit & Grace

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Sylvie Meis

 

Never one to miss a sunset 🌅 #capetown

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Ali B

 

Het lekkerste bakje oploskoffie ever ⛺️🐘🦏🐆🐃🦁#rangerlife

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

 

Dit artikel komt uit editie 7 van Story. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Edwin Smulders: 'Ronald de Boer zie ik regelmatig in Amsterdam-Zuid waar hij met zijn gezin woont. Soms zit hij, zoals hier, op de elektrische bakfiets als hij zijn jongste dochters naar school brengt. Maar hij loopt ook vaak achter de kinderwagen met zoontje Boaz Samuel erin. Na vijf dochters (Brooke, Maxime, Demi, Fenna en Linde) werd Ronald vorig jaar september de trotse vader van een jongen. Toen zijn vriendin Suze van Boaz in verwachting was, stak Ronald niet onder stoelen of banken dat hij, na vijf meiden, het fantastisch zou vinden om een zoon te krijgen. En die wens is dus in vervulling gegaan. In de tijd dat Ronald nog voetbalde, was hij natuurlijk veel weg en had hij weinig tijd om met zijn kids door te brengen. Maar sinds hij voetbalanalist is, is daar veel verandering in gekomen. Hij is nu in het weekend of 
’s avonds aan het werk, maar overdag kan hij vol overgave papa zijn. En ik kan goed merken dat hij daar met volle teugen van geniet.’ 

Beeld: ANP