De gebroken nachten zijn geen enkel probleem voor kersverse vader Tim Douwsma en zijn Elske. Ze zijn dolgelukkig met hun pasgeboren zoontje Dez. Zelfs met zijn poepluiers!

Dez werd anderhalve week geleden geboren. 'Hij doet het fantastisch, hij is een heel tevreden jochie,' vertelt de presentator in RTL Boulevard. De kersverse ouders moeten het wel met een stuk minder slaapuren doen. 'Wij zijn blij met vier uurtjes slaap,' geeft hij toe. Overdag slaapt Dez als een roos, maar 's avonds doet hij geen oog dicht. 'Een nachtbrakertje,' zegt Tim. Dat heeft Dez niet van een vreemde, Tim is ook een avondmens.

Article continues after the ad

Volle luier

Tim en zijn Elske hoeven niet te wennen aan hun nieuwe rol als ouder. 'Op de een of andere manier is het alsof het nooit anders is geweest,' zegt de trotse vader. Luiers verschonen is vooral de afdeling van de presentator. En dat doet hij maar al te graag. 'In zo'n fase ben je dan, dat je trots bent op een volle luier.'

It’s a boy

Tim maakte eind juli al bekend dat ‘zijn’ Elske in verwachting was van een jongetje. 'Heel trots mag ik zeggen dat we een zoon verwachten. Zo ongelofelijk trots!', schreef de zanger bij een prachtige foto.

Valentijn

Tim maakte met Valentijn bekend een setje te vormen met de Friese Elske. De twee kennen elkaar al een hele tijd, maar de vonk sloeg recent pas weer over. 'Ik was zestien, het was de tijd dat ik nog dacht gymleraar te worden en in Heerenveen het CIOS deed. Daar ging ik vanuit ons dorp met de bus naartoe en elke dag zat ik in spanning of zij in haar dorp ook zou instappen. We hadden toen wel contact, maar Elske had al een vriend en daardoor werd het niets.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.