Tim Douwsma mag zich alweer een maand vader noemen. Zijn nieuwe rol bevalt hem fantastisch. De presentator deelt een kiekje van zijn prachtige en dolgelukkige gezin.

Tims zoontje Dez is vier maanden oud. 'En wat doe je het goed! En wat ben je lief,' schrijft de kersverse vader ('heit' in het Fries) op Instagram. 'Trots dat ik je heit mag zijn!' De presentator poseert met zijn zoon en grote liefde Elske voor een bijzondere eerste fotoshoot als gezin.

Article continues after the ad

It’s a boy

Tim maakte eind juli al bekend dat ‘zijn’ Elske in verwachting was van een jongetje. 'Heel trots mag ik zeggen dat we een zoon verwachten. Zo ongelofelijk trots!', schreef de zanger bij een prachtige foto.

Valentijn

Tim maakte met Valentijn bekend een setje te vormen met de Friese Elske. De twee kennen elkaar al een hele tijd, maar de vonk sloeg recent pas weer over. 'Ik was zestien, het was de tijd dat ik nog dacht gymleraar te worden en in Heerenveen het CIOS deed. Daar ging ik vanuit ons dorp met de bus naartoe en elke dag zat ik in spanning of zij in haar dorp ook zou instappen. We hadden toen wel contact, maar Elske had al een vriend en daardoor werd het niets.'

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.