Hoera! Het is feest in huize Beckand. De presentator en zijn vriendin Markell verwachten namelijk hun eerste kindje. 

En het duurt niet heel lang meer voordat de presentator volop in de poepluiers zit. Gisteravond liet hij in RTL Boulevard namelijk weten dat Markell al een tijdje op weg is. 'Ze is nu vier maanden in verwachting.' Maar, of dat het een jongetje of meisje wordt, dat weten de aanstaande ouders nog niet. Al lijken ze dat voorlopig ook wel zo te willen houden. 'Tegenwoordig weet slechts 10 procent van de ouders het geslacht niet. De rest weet het en vertelt het ook gewoon. Ik wist het bij mijn dochters ook niet en dat beviel me wel.' Het is voor Tijl dan ook niet de eerste keer dat hij de vaderrol op zich neemt. Uit een eerdere relatie kreeg hij namelijk twee dochters: Bente (12) en Fiene (7). En vooral de laatste is dan ook dolblij dat er nu nog eentje bij komt. 'Fiene die zei: 'Ik ben zo blij, want nu krijg ik eindelijk een broertje of zusje wat ik kan gaan pesten'.' Geweldig!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Bron: RTL | Beeld: Peter Smulders

Jodie Foster laat zelden iets los over haar privéleven. De gelauwerde Amerikaanse actrice staat sinds haar derde voor de camera en probeert op die manier ‘te overleven’. Dat resulteert niet alleen in wilde speculaties over haar liefdesleven, maar ook over de vader van haar kinderen...

De afschuwelijke ervaring zou Jodie destijds hebben doen besluiten zo weinig mogelijk van haar privéleven prijs te geven. Was haar liefdesleven lange tijd een raadsel, over de vader van haar zonen houdt Jodie tot op de dag van vandaag haar lippen stijf op elkaar. Gezegd wordt dat haar goede vriend acteur Mel Gibson de vader van Charles en Kit is, maar ook de homoseksuele en inmiddels overleden castingdirector Randy Stone wordt genoemd. Zelfs Charles en Kit weten het niet! Jodie zou haar zoons, nu 20 en 17 jaar, het grote geheim willen vertellen wanneer ze 21 zijn. Intussen trekt ze zich van alle speculaties niets aan. Ze geniet van haar gezinsleven, de successen die ze als actrice én regisseuse boekt, en het feit dat ze het nu rustiger aan kan doen. ‘Ik kan doen waar ik zin in heb. Dus als ik een rolletje wil spelen in een filmpje van iemand die voor het eerst in zijn eigen appartement iets opneemt met zijn telefoon, kan ik dat doen.’ En met onvergetelijke glansrollen in films als The Accused, The Silence of the Lambs, Panic Room en Flightplan op haar naam heeft Jodie daar helemaal gelijk in.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 50 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP