Tijl Beckand voelde zich een tijd lang niet goed, en bleek besmet met het coronavirus. Inmiddels gaat het weer goed met hem na een pittig weekend. 

Inmiddels voelt de presentator zich weer wat beter. 

Article continues after the ad

De kater komt later

'Het is oké. Het is goed. Het voelt nu alsof ik een heel heftige kater heb', zegt Tijl dinsdag in een - maandag opgenomen - aflevering van de YouTube-serie Quarantaine TV.

Ziekjes

Hij voelt zich rillerig en een beetje slapjes. Tijl: 'Ik heb niet het idee dat ik de straat uit kan fietsen. Ik heb wel het idee dat ik hier nog even op moet kauwen. Dat ik me lang zo voel.' De presentator denkt dat hij zich voorlopig nog niet volledig de oude voelt. 

 

Beterschap

Wel is Tijl blij dat hij is besmet met het longvirus en dat het bij hem redelijk meevalt. 'Ik ben opgelucht dat ik ziek ben geweest. Ik ga nu de weg terug bewandelen.

Tijl heeft, sinds hij zaterdag aan zijn mede-presentatoren Ruben van der Meer en Ruben Nicolai in Quarantaine TV onthulde dat hij ziek was, 'niet normaal veel berichtjes gekregen.' Zo stuurden onder anderen Ronald de Boer, Jan de Hoop en Quinty Trustfull volgens Tijl beterschapswensen. 

Bron: ANP Beeld: Edwin Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.