Tijl Beckand (46) zag zijn eerste huwelijk stranden, maar kreeg een tweede kans met Markell. Al geeft de presentator toe dat het niet helemaal eerlijk is gegaan: Markell was al in beeld terwijl hij nog samen was met inmiddels ex-vrouw Nicolette.

In de nieuwe editie van LINDA. gaat Tijl het gesprek aan met zangeres Lakshmi. Wanneer het onderwerp monogamie aan bod komt, laat de presentator in het midden of hij altijd trouw is geweest. 'Nou ja, laat ik zeggen dat ik weleens in een situatie heb gezeten waarin iets eindigt, terwijl er iets anders begon', doelt hij op het einde van zijn huwelijk met Nicolette – met wie hij twaalf jaar samen was – en het begin van zijn romance met Markell.

Geen aanrader

Er is één ding dat Tijl daarvan geleerd heeft. 'Dat er nooit een goede dag is om iets te beëindigen', vervolgt hij. 'Je bent of te snel of je gaat er net te lang mee door. (…) Ik ben pas op mijn 27e uit huis gegaan en ging toen direct samenwonen. Dat zou ik niemand aanraden.'

Ontrouw

In 2017 strandde Tijl’s huwelijk met de moeder van zijn eerste twee kinderen. Lang bleef hij niet alleen: hij viel als een blok voor de productie-assistente met wie hij samenwerkte. Het gerucht gaat dat Tijl en Markell al samen waren voordat hij scheidde. Daar heeft de Lama zich verder niet over uitgelaten, maar hij besloot met haar verder te gaan. Afgelopen jaar kocht het stel déze villa in Amsterdam, waar ze hun intrek namen met hun kinderen.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders | Flaironline

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.