Tijd voor MAX, de talkshow van Sybrand Niessen en Martine van Os, krijgt volgende maand tijdelijk een nieuwe bestemming. De talkshow zal naar de vooravond van NPO 1 verhuizen, op de plek die normaal gesproken wordt gevuld door De Wereld Draait Door.

Niessen en Van Os vullen tijdelijk het gat op in de maand april tussen het moment dat De Wereld Draait Door stopt en het nieuwe programma van Margriet van der Linden begint. 

Vervanging

Een woordvoerder van de NPO bevestigt het nieuws aan het ANP nadat er een bericht was verschenen in het AD. De Wereld Draait Door moet in de toekomst wel aansluiten op het programma van Van der Linden. Het seizoen van DWDD stopt eerder, omdat presentator Matthijs van Nieuwkerk het rustiger aan wil doen. In het najaar keert het programma terug.

Om toch de liveprogrammering in de vooravond door te laten gaan, wordt nu het programma Tijd voor MAX doorgeschoven.

Herhalingen

Normaal gesproken wordt Tijd voor MAX in de namiddag uitgezonden. Dat gat wordt van 3 tot 26 april opgevuld door herhalingen van Droomhuis gezocht en We zijn er bijna!. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Bron: Telegraaf | Beeld: ANP

ING-topman Ralph Hamers zag onder publieksdruk zijn exorbitante jaarsalaris van drie miljoen euro in rook opgaan. Toch hoeft niemand medelijden te hebben met de bankier: uit Story-onderzoek blijkt dat hij voor miljoenen aan vastgoed bezit... en Paul de Leeuw ‘buurman’ mag noemen, in het rijkste postcodegebied van Nederland. 

Of méér geleend wordt dan een kopje suiker is niet bekend; Paul, die zelf miljonair werd dankzij zijn programma’s voor de publieke omroep, zal op de buurtbarbecue in elk geval weleens een financieel adviesje opvangen. Gespreksstof tussen Paul en buurman Ralph was er vorige week bij het buiten zetten van de afvalkliko’s hoe dan ook genoeg; ook Paul krijgt geregeld kritiek op zijn honorarium, dat jaarlijks vele tonnen bedraagt voor tv-programma’s die allang niet meer zo goed scoren als weleer – geld dat door gewone, hardwerkende belastingbetalers moet worden opgehoest. 

Lees het hele verhaal in editie 12. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Peter Smulders & Remko de Waal (ANP)

De kleine Bodhi is nog maar net 2 weken oud en hij gaat al met zijn ouders mee naar het bos. Het kersverse gezin maakt er een gezellig uitje van en het was zo te zien ook heerlijk weer om lekker te gaan wandelen. 

Airen schrijft: 'Ja maar hoe leuk is dit?! The fam voor het eerst lekker buiten in het bos! #TTAM #bodhi #babyboy #bos #amsterdam#cybex #alltimefavorites'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Beeld: Instagram