Tijd voor MAX, de talkshow van Sybrand Niessen en Martine van Os, krijgt volgende maand tijdelijk een nieuwe bestemming. De talkshow zal naar de vooravond van NPO 1 verhuizen, op de plek die normaal gesproken wordt gevuld door De Wereld Draait Door.

Niessen en Van Os vullen tijdelijk het gat op in de maand april tussen het moment dat De Wereld Draait Door stopt en het nieuwe programma van Margriet van der Linden begint. 

Vervanging

Een woordvoerder van de NPO bevestigt het nieuws aan het ANP nadat er een bericht was verschenen in het AD. De Wereld Draait Door moet in de toekomst wel aansluiten op het programma van Van der Linden. Het seizoen van DWDD stopt eerder, omdat presentator Matthijs van Nieuwkerk het rustiger aan wil doen. In het najaar keert het programma terug.

Om toch de liveprogrammering in de vooravond door te laten gaan, wordt nu het programma Tijd voor MAX doorgeschoven.

Herhalingen

Normaal gesproken wordt Tijd voor MAX in de namiddag uitgezonden. Dat gat wordt van 3 tot 26 april opgevuld door herhalingen van Droomhuis gezocht en We zijn er bijna!. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!


Bron: Telegraaf | Beeld: ANP

Downton Abby verschijnt in het najaar van 2019 op het witte doek. Goed nieuws voor alle fans die sinds de eerste aflevering verkocht waren.

De serie liep van 2010 tot en met 2015 en er verschenen zes seizoenen. Het verhaal gaat over de standverschillen in de periode 1912 - 1925 en speelt zich af in een groot Engels landhuis. 

'Sinds de serie is beëindigd wachten veel fans van Downton op het volgende hoofdstuk van de Crawley-familie', zegt Peter Kujawski van het productiehuis Focus Features. 'We zijn zeer verheugd om deel uit te maken van deze ongelooflijke groep filmmakers en de wereld van Downton volgend jaar september naar het grote scherm te brengen.' 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP | Bron: RTL Boulevard

Bewoners: oud-voetballer en tegenwoordig tv-analist René van der Gijp (57) en zijn tienerzoon Nicky; oudste zoon Sanny komt geregeld langs.
Beschrijving: een vrijstaande bungalow uit 1961 van 162m² met een eigen oprit en carport, in een rustig buurtje met rijtjeshuizen en flats in de Plantenwijk in Dordrecht. Het is strak en licht ingericht, met opvallende reproducties van naakttekeningen en foto’s van Marilyn Monroe en Brigitte Bardot aan de muur. In de achtertuin bevindt zich een zwembad.
Betaald: € 520.000 (2008). René bezit ook nog een huis in Rotterdam en een appartement in Scheveningen.
BN’ers in de buurt: Inge de Bruijn (Barendrecht), Robin van Persie (Rotterdam), Gerard Cox (Mijnsheerenland).

Bekijk foto's van de bungalow in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders